Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Obamejangam nāksies maksāt lielu soda naudu par maskas uzvilkšanu galvā pēc vārtu guvuma

Rezultatīvajam Gabonas futbolistam Pjēram Emerikam Obamejangam no Dortmundes Borussia komandas nāksies maksāt lielu soda naudu, jo sestdien Vācijas bundeslīgas spēlē viņš pēc gūtiem vārtiem galvā uzvilka restlinga cīkstoņa masku.

Uzbrucējam var tikt piešķirts līdz 50 000 eiro liels naudas sods no Dortmundes kluba, jo Obamejangs galvā uzvilka masku, kuru viņš pirms tam izmantojis sporta preču ražotāju Nike kompānijas reklāmā, vēsta laikraksts Bild.

Obamejangs saņems naudas sodu no kluba, jo Dortmundes Borussia līdzīpašniece un atbalstītāja ir Nike konkurente Puma.

Obamejangs sestdien guva savus 24.vārtus šīs sezonas Vācijas čempionātā, bet Borussia viesos spēlēja neizšķirti 1:1 ar Gelzenkirhenes Schalke 04. Pēc gūtiem vārtiem viņš galvā uzvilka melnu masku ar oranžām svītrām, līdzīgu tām, kādas izmanto restlinga cīkstoņi savos šovos.

Dortmundes kluba vadība uzskata, ka Obamejangs tā rīkojies nevis, lai uzjautrinātu publiku, bet gan mārketinga nolūkos, popularizējot tieši savu individuālo sadarbību ar Nike.

Interesanti, ka Obamejangam jau pirms mēneša radās domstarpības ar Borussia vadību, jo viņš uz savas galvas izskuva Nike logo, arī tādējādi reklamējot savus atbalstītājus.

"Šis nav veids kādā mēs gribētu atbalstīt Nike ekonomiskās intereses. Mūsu partneris ir Puma," norādījis Dortmundes kluba prezidents Hanss Joahims Vacke.

Tikmēr Puma, kurai pieder 5% akcijas klubā, paziņojusi, ka vēlas, lai Borussia vadība reaģētu uz 27 gadus vecā Gabonas futbolista izdarībām. "Ceram, ka Dortmundes klubs pieņems pareizus lēmumus šajā incidentā," teikts sporta inventāra ražotāju paziņojumā.

Zīmīgi, ka šī nav pirmā reize, kad Obamejangs vārtu guvumu atzīmē ar līdzīgām izdarībām. Tā viņš 2014. un 2015.gadā pa reizei galvā uzmauca komiksu un filmu varoņu Spaidermana un Betmena maskas.

Obamejangam līgums ar Borussia ir līdz 2020.gadam, taču viņš vēl pērn paziņoja, ka labprāt karjeru turpinātu kādā citā komandā, neslēpjot, ka vēlētos spēlēt Madrides Real vienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi