Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pamatīgi pieaudzis pieprasījums pēc Islandes izlases krekliem

Pēc lieliskā Islandes futbola izlases snieguma Francijā notiekošajā Eiropas čempionātā pamatīgi pieaudzis pieprasījums pēc šīs komandas zilajiem spēļu krekliem.

Islandes futbola izlase, kas kontinenta meistarsacīkstēs vēl nekad nebija spēlējusi, šobrīd pārsteidzoši sasniegusi Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālu, kur tā svētdien tiksies ar mājinieci Franciju.

Šāds veiksmes stāsts radījis pamatīgu noslodzi Islandes izlases formastērpu ražotāja "Edrea" un to izplatītāja "Ehf" mājaslapām, kā rezultātā visi komandas krekli ir izpirkti.

"Esam saņēmuši ļoti daudz e-pasta un "Facebook" vēstuļu. Viss ir izpārdots," pauda Islandes futbola izlases preses sekretārs Omārs Smarasons. "Pieprasījums ir pieaudzis par 1800%, nekā iepriekš bija plānots, kas, protams, ir labas ziņas."

"Mums ir pilnīga pārliecība "Edrea" uzņēmumā, un esam droši, ka šī kompānija spēs ar krekliem nodrošināt visus gribētājus," izteicās Smarasons.

Pamatīgu pieprasījuma pieaugumu Islandes izlases krekli un atribūtika piedzīvoja pēc tam, kad šī komanda astotdaļfinālā sensacionāli ar 2:1 pārspēja Angliju.

Zīmīgi, ka līdzīgs liktenis šogad piemeklēja arī "Puma" kompāniju, jo tās atbalstītā Lesteras "City" komanda triumfēja Anglijas premjerlīgā. Pieprasījums ilgu laiku bija krietni lielāks nekā piedāvājums, un četrus mēnešus pirms sezonas beigām bija izpārdoti visi krekli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi