Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināta - FK Ventspils futbolisti nelaidīs garām lielisko iespēju iekļūt Čempionu līgā

Pretiniekus respektē, taču mērķis ir uzvarēt — ar šo atziņu UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas ceturtās kārtas spēli trešdien plkst.21.45 Skonto stadionā sāks gan Latvijas, gan Šveices čempioni — FK Ventspils un Zurich futbolisti. Spēles tiešraide TV6 kanālā."Spēlēsim ar spēcīgu komandu, kurai ir daudz lielāka starptautiskā pieredze.

Taču jūtamies mierīgi — mums nav ko zaudēt. Laukumā iesim kā uz svarīgāko spēli karjerā," uzsver FK Ventspils galvenais treneris Nuncio Cavatjēri. "Zurich ir fiziski spēcīga, labi organizēta komanda ar meistarīgiem spēlētājiem visās pozīcijās."Uzbrucējs Andrejs Butriks norādīja, ka spēlētāji ir piedomājuši, lai no lielās atbildības "nepārdegtu". "Spēlēsim bez panikas. Centīsimies darboties gudri, sadalīt spēkus visām deviņdesmit minūtēm. Netaisāmies zaudēt, gribam uzvarēt kvalitatīvā spēlē." Arī aizsargs Žans Pols Ndeki bija optimists: "Esam labā formā, ceram uz labu sniegumu."Savainojuma dēļ FK Venstpils rindās, visticamāk, nebūs serbu aizsarga Sašas Cilinšeka. Šonedēļ kopējā grupā atkal trenējās Butriks, kas liecina par uzbrucēja atveseļošanos. To apstiprināja arī pats Andrejs. Traumu sadziedējis arī pussargs Jevgeņijs Kosmačovs, kura pietrūka Borisovā.Zurich galvenais treneris Bernārs Šalandess uzsvēra, ka viņa rīcībā būs tieši tie 18 spēlētāji, kurus viņš sastāvā grib redzēt. Šveices televīzijas komentētājs gan norādīja, ka noderētu savainotais Tunisijas pussargs Jasins Šikoi, kurš apveltīts ar spilgtu talantu gan spēles izpratnē, gan bumbas pārvaldīšanas tehnikā. Traumas pēdējā laikā bieži piemeklējušas Zurich aizsargus. Jaunajā sezonā vēl neesot bijusi spēle, kurā aizsardzība sāktu vienā un tai pašā sastāvā.Otrdien preses konferencē Šalandess kritiski izteicās par FK Ventspils atsaucību informācijas apmaiņā. Īpašas grūtības sagādājusi tikšana pie spēļu videoierakstiem. "Grūti izprast Latvijas futbola īpatnības. Pat skatoties divas virslīgas spēles klātienē, neieguvām visu vajadzīgo informāciju, jo komanda nespēlēja labākajā sastāvā."Šalandess atbraucis uzvarēt, taču par pretinieku nenovērtēšanu nevarot būt runa. "Ja komanda spēj uzvarēt BATE, tātad tā ir spēcīga. Taču mums nav bail. Labāk esmu iepazinis Latvijas izlases spēlētājus. Būs darīšana ar kompakti spēlējošu komandu."Atbildes spēle Sanktgallenē notiks otrdien. Čempionu līgas grupu turnīrā, kur FK Ventspils un Zurich nav spēlējis ne reizi, iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Iekļūstot UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, savā kontā FK Ventspils ieskaitīs 7 100 000 eiro, savukārt par iekļūšanu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā klubs tiks pie 3 300 000 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņai


UEFA Čempionu līga
Kvalifikācijas play-off

FK Ventspils - FC Zurich

Kad: šovakar, plkst.21.45
Kur: Rīgā, Skonto Stadionā
Biļetes: Vēl ir pieejamas Skonto kasēs (precīzāka informācija sekos)
TV: spēles tiešraide TV6 kanālā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi