Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Par futbola virslīgas labāko spēlētāju atkārtoti atzīst Arokodari

Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs Optibet virslīgas sezonas augusta labāko spēlētāju atzīts Valmieras uzbrucējs Tolu Arokodare, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems valmieriešu treneris Tamazs Pertija, ceturtdien vēstīja ieraksts virslīgas tīmekļa vietnē.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" "Optibet" virslīgas augusta labākā spēlētāja balvai izvirzīja Tolu Arokodari ("Valmiera"), Krišu Kārkliņu ("Valmiera"), Žigu Lipuščeku (RFS), Robertu Ozolu ("Riga") un Lukasu Vilelu ("Ventspils").

Arokodare ir viena no spožākajām Latvijas čempionāta zvaigznēm. 19 gadus vecais spēlētājs no Nigērijas jau guvis 15 vārtus. Augusts uzbrucējam bija īpaši veiksmīgs. Viņš izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem.

Punktiem bagāts mēnesis bija visai "Valmieras" komandai. Pertijas padotie sešās augusta spēlēs guva piecas uzvaras, reizi cīnījās neizšķirti un nostiprinājās "Optibet" virslīgas trešajā pozīcijā.

Mēneša labākie - Arokodare un Pertija - tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Twitter", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Arokodare uzvarēja otro mēnesi pēc kārtas, treneru vērtējumā jūlijā triumfējot Oļegam Kononovam no "Riga" komandas, bet jūnijā par labākajiem tika atzīti RFS pussargs Emersons Santana Deuslesiānu un RFS komandas galvenais treneris Viktors Morozs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi