Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Par Jūrmalas Spartaka galveno treneri apstiprina Krievijas speciālistu Grišinu

Par Latvijas čempionvienības futbolā Jūrmalas Spartaks galveno treneri apstiprināts krievu speciālists Aleksandrs Grišins, sestdien vēsta klubs. Patlaban 46 gadus vecais Grišins iepriekš pats intervijā krievu portālam Championat.com bija pavēstījis, ka kļūs par Latvijas čempionvienības treneri, bet tagad viņš amatā iecelts oficiāli.

Spartaks paziņojumā norāda, ka galveno treneri nācās meklēt piespiedu kārtā, piedevām īsā laika sprīdī, jo UEFA pēc normatīvo aktu standartiem nevarēja piešķirt Eiropas trenera licenci Uzbekistānas speciālistam Samvelam Babajanam. Viņš gan paliks Jūrmalas komandā, jo kļūs par kluba tehnisko direktoru.

Šī Grišinam būs pirmā pieredze ar pieaugušo komandu, jo kopš 2010. gada viņš strādāja ar CSKA jaunatnes komandām, kā arī pērn vadīja Krievijas U-17 izlasi. Savukārt savas spēlētāja karjeras laikā viņš 1991. gadā kopā ar Maskavas CSKA kļuva par PSRS čempionu.

Pie Spartaka stūres Grišins debitēs jau svētdien virslīgas ceturtās kārtas mačā pret Ventspili. Pirmajās trīs sezonas spēlēs komandu vadīja Dmitrijs Kalašņikovs, jo Babajanam nebija licences.

"Šis ir liels izaicinājums. Man mērķis ir uzvarēt un izaudzināt labus puišus, turklāt komanda spēlē UEFA Čempionu līgā. Viņi man piedāvāja darbu, par ko esmu ļoti pateicīgs," iepriekš bija izteicies Grišins.

"Spartaks" komanda ir iepriekšējo divu gadu Latvijas čempione, bet šo sezonu iesākusi ar sešiem punktiem trīs spēlēs, kas kopvērtējumā tai dod ceturto vietu.

Pērn jūrmalniekiem bija pat trīs galvenie treneri, līdz čempiontitulam komandu aizvedot lietuvietim Valdam Urbonam, kurš pēc sezonas Spartaku atstāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi