Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par mirušu uzskatītais futbolists Sala pats plānojis savu lidojumu

Šobrīd jau par mirušu uzskatītais argentīniešu futbolists Emiliano Sala pats plānojis savu lidojumu uz Kārdifu, lai pievienotos šīs pilsētas futbola klubam, norādīja Kārdifas City vadītājs Mehmets Dalmens.

Jau ziņots, ka Anglijas premjerlīgas klubs Kārdifas City pagājušajā nedēļā par kluba rekordsummu 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādājās Francijas vienības Nantes 28 gadus veco uzbrucēju Salu. Pirmdienas vakarā viņš ar mazu Piper PA-46 Malibu lidmašīnu devās no Nantes uz Kārdifu, tomēr tā pazudusi no radariem aptuveni 20 kilometrus no Gērnsijas salas.

Lai arī pazudušās lidmašīnas un tās abu pasažieru meklēšana turpinās, Sala tiek uzskatīts par mirušu.

Pirms izlidošanas Sala mobilajā saziņas aplikācijā WhatsApp norādīja, ka baidās no šī lidojuma tieši gaisa kuģa stāvokļa dēļ, tomēr, kā norāda klubs, pats spēlētājs izvēlējies šādu transporta veidu.

"Mēs runājām ar spēlētāju un piedāvājām savus pakalpojums lidojuma noorganizēšanā, kas būtu vienkārši komerciālais reiss. Viņš mūsu piedāvājumu noraidīja un pats izvēlējās ceļošanas veidu," atklāja Dalmens. "Man grūti pateikt, kurš saplānoja šo lidojumu, bet Kārdifas City klubs tas nebija."

Lai arī futbolista māte Mersedesa argentīniešu televīzijā sacīja, ka lidmašīna piederējusi tieši Dalmenam, kluba vadītājs to noraida. "Šai lidmašīnai nebija nekāda sakara ar Kārdifas klubu."

Dalmens arī atklāja, ka komandas galvenais treneris Neils Varnoks šobrīd atrodoties šokā.

"Neils ir cilvēks, un notikušais viņu ir ietekmējis tikpat ļoti kā mūs. Vēl joprojām lūdzam Dievu un mums tas jāturpina darīt," uzsvēra Dalmens. "Kārdifas klubs pilnībā iesaistīsies izmeklēšanā."

Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon Nantes sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.

Kārdifas City ar 19 punktiem 23 spēlēs premjerlīgā pašlaik ieņem 18.vietu 20 komandu konkurencē, bet no "drošās zonas" tā atpaliek par diviem punktiem. Tieši argentīniešu futbolista pievienošanās bija kā viens no centieniem saglabāt vietu starp Anglijas spēcīgākajiem klubiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi