Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Parīzes Saint-Germain atgūst Francijas čempionu titulu

Parīzes Saint-Germain (PSG) svētdien atguva Francijas čempiontitulu futbolā, par labāko komandu valstī kļūstot septīto reizi.

PSG sestdien savā laukumā ar 7:1 (4:1) sagrāva pagājušās sezonas čempioni un tuvāko sekotāju "Monaco".

Pēc šī panākuma PSG savu tuvāko sekotāju "Monaco" apsteidz par 17 punktiem, bet līdz turnīra beigām atlikušas vairs tikai piecas kārtas.

Parīzes klubs šo cīņu sāka ļoti apņēmīgi, jo pirmo 20 minūšu laikā mājinieki pēc Džovani lo Selso, Edinsona Kavani un Anhela di Marijas precīzajiem raidījumiem bija izvirzījušies vadībā ar 3:0.

Cīņas 27.minūtē lo Selso panāca jau 4:0, bet 38.minūtē pēdējo nedēļu laikā ļoti rezultatīvi spēlējošais "Monaco" futbolists Ronijs Lopess vienus vārtus atguva. Viņš ar vārtu guvumu Francijas čempionātā izcēlies jau astoņās spēlēs pēc kārtas.

PSG vienībai šajā mačā nepiederēja tik izteikts pārsvars, kā liecināja rezultāts, tomēr tā ļoti labi izmantoja savas vārtu gūšanas iespējas, turklāt 58.minūtē di Marija guva savus otros vārtus spēlē, panākdams 5:1.

Pamatlaika beigās PSG guva vēl divus vārtus, ieskaitot "Monaco" uzbrucēja Radamela Falkao kļūdaino bumbas ievirzīšanu savos vārtos un tādējādi gūstot ļoti graujošu uzvaru.

Līdz ar to PSG atguvusi Francijas čempiontitulu, kas svētdien oficiāli tika atņemts tieši "Monaco" komandai.

Citos šīs kārtas mačos Marseļas "Olympique" turpina cīņu par otro vietu, jo svētdien tā izbraukumā ar 3:2 (1:1) pieveica "Troyes" komandu, bet Lionas "Olympique" svētdien viesos ar 3:0 (1:0) pārspēja "Amiens".

Francijas čempionāta kopvērtējumā PSG komanda 33 spēlēs izcīnījusi 87 punktus, kamēr 70 punkti ir "Monaco" kontā. Savukārt pa 66 punktiem guvušas Lionas "Olympique" un Marseļas "Olympique".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi