Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pārsteidzošs sezonas sākums

Lieliski sezonu turpina Valmiera. Mājās ar 2:0 apspēlēts Jūrmalas Spartaks. Latvijas futbola virslīgas čempionātu valmierieši sākuši iespaidīgi – piecās spēlēs 13 punktu.

Spēli noraudzīties bija atnākuši vairāki simti līdzjutēju, kas stāvēja aiz sētas. Valmieras kluba stadions ir ļoti piemērots šādai nodarbei, jo laukums atrodas pie pašas sētas un ir labi pārredzams arī līdzjutējiem, kuriem Covid-19 apstākļos tribīnēs vieta ir liegta.

Valmiera maču sāka nepārliecinoši, ko varēja novērot komandas galvenā trenera Tamaza Pertijas saucienos no laukuma malas, dodot norādījumus un paužot neapmierinātību. 

Savukārt Spartaka treneris Mareks Zubs spēli vēroja klusējot. Situācija mainījās pirmā puslaika vidusdaļā, kad ar vārtiem Valmierai izcēlās senegālietis Ibrahīms Sovs un kluba kapteinis Raimonds Krollis.

Ja iepriekšējās preses konferencēs Pertija sūdzējās par to, ka neizdevās realizēt 550 iespēju, tad šajā spēlē, it īpaši pirmajā daļā, valmierieši izmantoja visus pretinieku dāvātos momentus.

Otrajā puslaikā abas komandas samazināja tempus un neizcēlās ar daudz uzbrukumiem. 

Valmiera ar 13 punktiem piecās spēlēs panākusi virslīgas tabulā čempioni Riga. Nākamie trīs mači jāaizvada pret Rīgas klubiem – vispirms jāspēlē pret Mettu, bet pēc tam pretī nāks abi Latvijas mēroga grandi RFS un Riga

Joprojām nav skaidrs un zināms virslīgas kalendārs, jo čempionātā pēc piecām aizvadītām kārtām pēc Sporta arbitrāžas tiesas lēmuma pievienosies Jūrmalas Noah, kas paudusi gatavību ielēkt vilcienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi