Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Portugāļiem ne miņas no pašpārliecinātības vai domās jau ierakstītiem trim punktiem

Portugāles futbola izlase nopietni gatavojas piektdienas Pasaules kausa kvalifikācijas spēlei ar Latviju, lai varētu spēlēt Krievijā arī nākamvasar Pasaules kausa finālturnīrā, nevis tikai šovasar Konfederāciju kausa izcīņā, kurā portugāļi iesaistīsies uzreiz pēc spēles Latvijā. Par gaidāmo spēli Rīgā Eiropas čempioni portugāļi izsakās piezemēti un profesionāli, bez vīzdegunības, kāda mēdza parādīties citu Latvijas izlases pretinieku nometnēs, piemēram, Izraēlas.

"Komandā esam pārrunājuši dalību Konfederāciju kausā, tomēr šobrīd pilnībā koncentrējamies mačam ar Latviju. Mums jābūt noskaņotiem par 120%. Mums šī spēle ir jāuzvar, ja vēlamies arī turpmāk cīņā par Pasaules kausa finālturnīru paļauties tikai uz savām sekmēm. Futbolā nav vieglu spēļu. Ja trim vai četriem futbolistiem pirms mača nav vajadzīgās attieksmes, sākas problēmas. Mums cīņai ar Latvijas izlasi jānoskaņojas nopietni, tieši tāpat, kā to esam darījuši pirms citiem mačiem. Ja to izdarīsim, mēs uzvarēsim. Tas, ka Latvija pasaules rangā atrodas zemu, neko nenozīmē. Savā laukumā mums pret viņiem klājās grūti," otrdien medijiem teica Portugāles izlases aizsargs Žuzē Fonte. 

"Sagaidām, ka Latvija savā laukumā būs pārliecinātāka par sevi, tāpēc tas mums būs grūts mačs. Zinām, ka neviens mačs nav viegls, gaidām, ka Latvija vēlēsies uzvarēt," tā savukārt portugāļu medijiem pirms izlidošanas uz Latviju sacīja četrkārtējais Anglijas čempions Nani. Ja tāda kalibra spēlētājs kā Nani nevar būt drošs par vietu sākumsastāvā, tas pietiekami daiļrunīgi raksturo Latvijas izlases nākamo pretinieku spēku. 

Visu rakstu lasiet ceturtdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi