Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

PSG sezonas trešajā mačā gūst graujošu uzvaru

Francijas futbola grands Parīzes Saint-Germain (PSG) svētdienas spēlē mājās ar 4:0 (0:0) pārspēja Toulouse vienību, bet panākuma svinības aizēnoja Edisona Kavani un Kiljana Mbpaē gūtās traumas.

Mačs parīziešiem neiesākās visai veiksmīgi, jo jau 14.minūtē laukumu traumas dēļ pameta Kavani. Lielu robu sastāvā tas gan neveidoja, jo Kavani vietā laukumā nākušais Ēriks Maksims Šupo-Motings, mača 50.minūtē atklāja spēles rezultātu, panākot 1:0. Piecas minūtes vēlāk rezultāts jau kļuva 2:0, kad viesu aizsargs cenzdamies izraidīt bumbu no soda laukuma, netīšām iesita to savos vārtos.

Vēl viena neveiksme PSG piemeklēja 66.minūtē, jo Mbapē bija spiests pamest laukumu traumas dēļ. Viņš gan līdz tam laikam bija aizvadījis gana solīdu spēli, jo jau pirmā puslaika beigās spēlētājs divreiz varēja izcelties, bet kopumā kā ierasts, aizvadīja gana aktīvu maču.

71.minūtē Anhels di Marija piespieda aizsargu kļūdīties, kurš soda laukumā pieskārās bumbai ar roku, tomēr piešķirto soda sitienu neizdevās realizēt. To gan četras minūtes vēlāk vēlreiz laboja Šupo-Motinfs, kurš aptuveni piecus metrus no vārtiem saņēmis bumbu, spēcīgi raidīja to vārtu augšējā stūrī, panākot 3:0.

Gala vārdu 83.minūtē teica Markinjušs, kurš pēc di Marijas izspēlēta stūra sitiena, ielauzās soda laukumā un pavisam nepiesegts, sitot ar galvu, panāca 4:0, palīdzot savai komandai svinēt drošu panākumu.

Zīmīgi, ka šajā mačā kārtējo reizi komandas pieteikumā netika iekļauts Neimars, kura sāga turpinās jau vairākus mēnešus. Viņa nespēlēšana sezonas sākumā aizvien liek domāt, ka pāreja uz Madrides Real vai atgriešanās Barcelona rindās, ir pavisam iespējama.

Tikmēr citā mačā Stade Rennais viesos ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Strasbourg klubu, izcīnot jau trešo uzvaru trijās spēlēs.

Spēles 16.minūtē Klemēns Gronjē panāca 1:0, bet M'Bajē Niangs 54.minūtē no aptuveni 15 metru distances panāca 2:0. Mājiniekiem pirmā puslaika beigās bija iespēja izpildīt soda sitienu, tomēr tas palika nerealizēts.

Stade Rennais pirms šī mača aizvadītajā nedēļas nogalē visai pārsteidzoši pārspēja PSG, tāpēc klubs patlaban ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Divas uzvaras tikpat mačos ir otrajā vietā esošajai Lyon, kas iekrājusi sešus punktus. Tikpat ir arī PSG, Nice un Angers vienībām, no kurām otrā aizvadījusi divas spēles, kamēr pārējām ir par maču vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi