Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Rakela debiju Reading sastāvā kavē Cracovia vilcināšanās ar brīvlaišanas vēstuli

Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels otrdien vēl nevarēs doties laukumā savas jaunās komandas Reading sastāvā Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb_ Championship _mačā, jo viņš joprojām nav saņēmis brīvlaišanas vēstuli no sava iepriekšējā kluba, vēsta portāls getreading.co.uk.

Kā zināms, Rakels aizvadītajā ceturtdienā oficiāli pievienojās Reading, pārceļoties no Polijas vienības Cracovia. Latvijas futbolists vienošanos ar angļu komandu noslēdza uz divarpus sezonām līdz 2018.gada vasarai ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu. Tiesa, pagaidām Rakels nav saņēmis brīvlaišanas vēstuli no Cracovia un šīs valsts Futbola federācijas, tāpēc viņa debija Reading sastāvā aizkavējusies.

Reading komandai otrdien plkst. 21.45 pēc Latvijas laika paredzēta spēle Championship turnīrā izbraukumā pret Ipsvičas Town, tomēr šajā mačā Rakels vēl nepiedzīvos debiju.

Rakels nevarēja piedalīties arī Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas 1/16 fināla mačā pagājušajā sestdienā, kad Reading savā laukumā ar 4:0 (2:0) uzveica Walsall komandu.

Reading galvenais treneris Braiens Makdermots uzskata, ka Rakels šobrīd nav arī savā labākajā sportiskajā formā. "Ir tā, ka Deniss nav kādu laiku pienācīgi trenējies, kas saistīts ar ziemas pārtraukumu."

Cracovia vadība Rakela līgumā bija atrunājusi izpirkšanas maksu 500 000 eiro apmērā, kas Latvijas futbolistu padarīja pievilcīgu daudzu klubu acīs. Zināms, ka Reading par uzbrucēju samaksāja pat nedaudz vairāk kā pusmiljonu.

Interesi par Rakelu izrādīja vairāku valstu komandas, tostarp arī no Krievijas, Beļģijas un Anglijas. Pašlaik 23 gadus vecais Latvijas futbolists šosezon demonstrēja augstu rezultativitāti Polijas čempionātā, kurā viņš guva 15 vārtus 20 spēlēs. Tas šobrīd ir Polijas čempionāta otrais labākais rādītājs.

Reading vienība Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar 35 punktiem 28 spēlēs ieņem 15.vietu 24 komandu konkurencē, no labāko sešinieka, kas sezonas beigās pretendēs uz vietu premjerlīgā, atpaliekot par 11 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi