Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

RFS futbolisti pārtrauc Jelgavas deviņu nezaudēto spēļu sēriju

RFS komandas futbolisti piektdien SynotTip Latvijas futbola virslīgā ar 1:0 (0:0) pārspēja Jelgavu, pārtraucot Zemgales komandas deviņu nezaudēto spēļu sēriju, kā arī pārtraucot savu trīs zaudējumu sēriju.Ceturtā apļa pirmajā spēlē RFS labā vienīgos vārtus spēles 63.minūtē guva Igors Kozlovs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Spēlē pārsvars piederēja Jelgavai, taču arī RFS atbildēja ar bīstamiem uzbrukumiem. Teicama iespēja atklāt rezultātu pirmajā puslaikā bija mājinieku komandas spēlētājam Darjum Kazubovičum, taču viņš no tuvas distances aizsita garām.Arī otrajā puslaikā vairāk uzbruka Jelgava, tomēr pie vārtu guvuma tika RFS. Pretinieku soda laukumā tika nogāzts Ensa Njē, bet piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Kozlovs.Atlikušajā laikā viesi izdarīja lielu spiedienu uz pretinieku vārtiem, taču izglābties no zaudējuma nespēja.Jelgava iepriekšējās piecās virslīgas spēlēs nebija zaudējusi vārtus. Savukārt iepriekšējos deviņos mačos jelgavnieki tika pie septiņiem panākumiem.Abu komandu savstarpējā mačā pašā sezonas sākumā Jelgava mājās guva uzvaru ar 4:0, otrā apļa ievadā RFS savā laukumā revanšējās ar 1:0, bet trešajā aplī Jelgavā mājinieki triumfēja ar 2:0.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi