Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

RFS futbolisti svin uzvaru pār Jelgavu

RFS komanda sestdien Optibet Latvijas futbola virslīgas trešās kārtas mačā savā laukumā ar 2:1 (1:0) pārspēja Jelgavu, sezonu turpinot bez zaudējumiem.

RFS labā vārtus guva Tomāšs Šimkovičs un Roberts Savaļnieks, bet viesiem precīzi sita Džaneiro Purperharts.

RFS vadībā izvirzījās pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad pēc savulaik Jelgavā spēlējušā pussarga Gļeba Kļuškina piespēles Šimkovičs nonāca viens pret viesu vārtsargu Germanu Māliņu, raidot bumbu tīklā. Spēles 59.minūtē Savaļnieks no soda laukuma labās malas pārcēla bumbu pāri Māliņam un ar skaistu sitienu panāca jau 2:0 mājinieku labā. Tiesa, pēc gūtajiem vārtiem RFS atslābinājās, par ko tika sodīti - pāris minūtes vēlāk Purperharts no tuvas distances vienus vārtus atguva. Turpinājumā bija vairāki bīstami momenti pie abu komandu vārtiem, dažas minūtes pirms pamatlaika beigām Artūram Zjuzinam no tuvas distances sitot pāri Jelgavas cietoksnim.

Spēles noslēdzošajās minūtēs rezultāts netika mainīts, RFS komandai svinot minimālu uzvaru ar rezultātu 2:1.

RFS jauno sezonu sākusi teicami, jo tā arī iepriekšējās abās spēlēs izcīnījusi uzvaras - ar 2:0 pret Liepāju un 3:2 pret Jūrmalas Spartaku. Gana sekmīgs sezonas ievads bija arī pagājušās sezonas sestās vietas īpašniecei Jelgavai - tā gan vispirms ar 0:1 atzina Latvijas čempionu Riga pārākumu, bet pēc tam ar 2:1 pārspēja Ventspili.

Pagājušajā sezonā savstarpējos dueļos RFS pilnībā dominēja, uzvarot četrās no četrām reizēm ar vārtu attiecību 10:0. Zīmīgi, ka pēdējā savstarpējā mačā vārtus guva Dāvis Indrāns, kurš šosezon pārstāv jelgavnieku krāsas.

Savukārt plkst.17 Liepāja sava Daugavas stadiona rezerves laukumā uzņems Spartaks vienību. Maču tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls Best4Sport TV.

Šī ir pirmā virslīgas kārtas pēc izlašu pārtraukuma. Tā tiks noslēgta svētdien, kad čempione Riga uzņems Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola (ViA), bet Ventspils savā laukumā tiksies ar Metta/Latvijas Universitāti. Tā kā čempionātā ir deviņas komandas, šajā nedēļas nogalē nespēlē Daugavpils.

Ar trīs spēlēs gūtiem deviņiem punktiem virslīgas vadībā šobrīd ir RFS, kam ar sešiem punktiem divos mačos seko Riga, bet pa trīs punktiem guvušas Valmiera Glass/ViA, Jelgavas, Ventspils un Daugavpils komandas.

Kā zināms, tad šajā sezonā virslīgā startē deviņas komandas, par vienu vairāk nekā pērn, līdz ar to viena vienība izlaiž konkrēto kārtu. Plānojams, ka nākamajā sezonā virslīgā startēs desmit vienības.

Sezona noslēgsies 9.novembrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi