Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

RFS piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas un sarežģī savu situāciju kopvērtējumā

SynotTip Latvijas futbola virslīgas vienība RFS, kas iepriekš ilgu laiku atradās turnīra līderpozīcijās, šobrīd ir piedzīvojusi trīs neveiksmes pēc kārtas, kas sarežģījis vienības situāciju turnīra kopvērtējumā. RFS pretinieku laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Liepājai/Mogo, piedzīvojot trešo neveiksmi pēc kārtas. Skaistus vienīgos vārtus liepājnieku labā spēles izskaņā guva uz maiņu nākušais Raivis Andris Jurkovskis.

Spēles pirmajā puslaikā rezultātu neviena no komandām nespēja atklāt un vienmuļā cīņā tas palika nemainīgs līdz pat 85. minūtei, kad mača gaitu lauza Jurkovskis, kurš spēlē iesaistījās tikai 48. minūtē, nākot uz maiņu. Viņš aizskrēja vienatnē pret Latvijas nacionālās izlases trešo vārtsargu Kasparu Ikstenu un eleganti pārcēla bumbu viņam pāri. Cīņas atlikušajās minūtēs RFS tā arī nespēja atspēlēties.

Tāpat Liepāja/Mogo rindās šajā cīņā galvenā trenera amatā debitēja skotu speciālists Gordons Jangs, kurš ir Latvijas izlases galvenā trenera Miksu Pātelainena asistents.

Treneru maiņa notika, jo Liepājas klubam neizdevās uzsākt pilnvērtīgu sadarbību ar argentīnieti Karlosu Dario Aurelio, kurš par liepājnieku galveno treneri tika apstiprināts augusta sākumā, amatā nomainot gruzīnu speciālistu Tamazu Pertiju. Argentīnietim ir Dienvidamerikas Futbola konfederācija (CONMEBOL) licence, taču tā nav derīga darbam Eiropā. Abas puses nevarēja vienoties, un Aurelio jau atrodas savā dzimtenē.

Liepāja/Mogo pēdējos sešos virslīgas mačos izcīnījusi divas uzvaras, reizi spēlējusi neizšķirti un trīs reizes zaudējusi, kamēr RFS, kas ilgi bija virslīgas līdere, nu zaudējusi trīs spēles pēc kārtas.

Abas komandas šosezon savā starpā tikušās reizi, kad maijā ar 5:3 viesos uzvarēja RFS, savukārt 14. kārtas atlikto maču abi klubi izspēlēs 3. oktobrī Rīgā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Riga sestdien viesos ar rezultātu 3:1 pārspēja iepriekšējo divu sezonu čempioni Jūrmalas Spartaku. Savukārt Jelgava izbraukumā ar 4:1 apspēlēja Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola futbolistus.

Rēķinot arī Latvijas kausa izcīņu Riga pašmāju turnīros nav zaudējusi jau 14 cīņās un šobrīd ir galvenā pretendente uz Latvijas čempionāta titulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi