Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

RFS uzvar mazākumā un vismaz uz dienu atgūst virslīgas līderu godu

RFS ceturtdien savā laukumā mazākumā svinēja uzvaru Optibet Latvijas futbola virslīgas 14.kārtas spēlē un atguva vienvadību turnīra tabulas galvgalī.

RFS pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" komandu ar 3:0 (2:0).

Rezultātu pēc stūra sitiena izpildes no kreisās puses 15.minūtē atklāja Andrejs Iličs. Soda laukuma centrā ar galvu bumbu uz kreiso vārtu stabu pāradresēja Elvis Stuglis, un Iličs ar galvu raidīja bumbu vārtos, gūstot savus 11.vārtus sezonā - 1:0.

35.minūtē mājinieki palika mazākumā, kad Žiga Lipuščeks laukuma vidū neatļauti kavēja Renardu Krišjāni.

Tomēr četras minūtes vēlāk rezultāts kļuva 2:0. Atkal pēc standartsituācijas izspēles un Petra Mareša centrējuma laukumā vārtus ar galvu guva Alfuseinijs Džata.

52.minūtē RFS trešoreiz spēlē guva vārtus pēc standartsituācijas, kad pēc brīvsitiena vārtus ar galvu guva Stuglis - 3:0.

RFS pēc zaudējuma "Valmierai" bija uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas, iepriekšējā cīņā ar 1:0 pārspējot "Audu". Tukumniekiem bija bijusi sešu zaudējumu sērija, bet pēdējās divās spēlēs tika gūti punkti (2:1 uzvara pār "Audu" un 1:1 pret "Super Nova").

Pirmajā aplī Tukumā RFS svinēja graujošu uzvaru ar 10:0. Divas bumbas pretinieku vārtos sasita Iličs, kurš ar desmit precīziem sitieniem pirms ceturtdienas spēles bija virslīgas labākais vārtu guvējs.

RFS šajā mačā bija jāiztiek bez pussarga Artūra Zjuzina, kurš sakrājis brīdinājumus un diskvalificēts uz vienu spēli.

Jau ziņots, ka dienas pirmajā spēle "Liepāja" savā stadionā ar 1:0 (0:0) pieveica "Metta" futbolistus no Rīgas.

Jūrmalas "Spartaks" trešdien svinēja pirmo uzvaru šajā sezonā, Salaspilī ar 3:0 pārspējot virslīgas debitanti "Super Nova". Tikmēr "Riga" mājās ar 2:0 uzvarēja "Daugavpils" futbolistus.

Piektdien "Valmiera" savā laukumā - Jāņa Daliņa stadionā - tiksies ar "Auda" futbolistiem.

Turnīra tabulas galvgalī ar 35 punktiem 14 mačos ir RFS. "Valmiera" ar 32 punktiem 13 spēlēs ieņem otro vietu, bet 32 punktus 14 dueļos sakrājusi "Liepāja". Aiz pirmā trijnieka ir "Riga" ar 28 punktiem 14 cīņās. Piektajā vietā ar 18 punktiem 12 cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem 13 mačos ierindojas "Daugavpils". 12 punkti 14 dueļos ir "Metta", astoņus punktus 13 cīņās sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", piecus 13 spēlēs Jūrmalas "Spartaks" un četrus 14 mačos - "Super Nova".

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11.marta līdz 13.novembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi