Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rimkus netrenējas kopā ar FK Ventspils galveno komandu

Trīs pēdējo gadu Latvijas futbola čempionu FK ''Ventspils'' visu laiku labākais vārtu guvējs Vits Rimkus vairs netrenējas kopā ar galveno komandu, aģentūrai BNS otrdien apstiprināja šī kluba diektors Sergejs Barkovskis.

''Rimkum ar klubu joprojām ir spēkā līgums. Tāpēc te nav nekādu pretrunu. Taču viņa pašreizējā forma ir tālu no optimālās. Rimkus trenējas pēc individuālas programmas tāpat kā Vitālijs Astafjevs un Juris Laizāns,'' sacīja Barkovskis.

Tomēr atšķirībā no Rimkus, Astafjevs un Laizāns ir komandas pieteikumā Eiropas līgas spēlēm.

Rimkus, kurš FK ''Ventspils'' pārstāv kopš 2001. gada, Latvijas virslīgā šīs komandas labā guvis 135 vārtus. Savukārt Eiropas kausu spēlēs pavisam 19 vārtus.

Kopš komandu sācis trenēt itālietis Nuncio Dzavetjeri, notikušas lielas sastāva izmaiņas. No tiem spēlētājiem, kas bija pieteikumā Čempionu līgas kvalifikācijas spēlēm, pieteikumā UEFA Eiropas līgas spēlēm vairs nav ne tikai Rimkus, bet arī rezerves vārtsarga Māra Eltermaņa, aizsargu, serba Sašas Cilinšeka un Igora Savčenkova. Nigēriešu uzbrucējs Džozefs Ogunnupe nomainīts pret citu nigēriešu uzbrucēju Uči Iheruomi.

Aizsardzību papildinājuši šveicietis Ronijs Hodels un itālietis Aleksandro Dzamperini, pašmāju jauneklis Aleksandrs Baturinskis kā arī Aleksejs Soleičuks. Pussargu līnijā - Laizāns un Aleksandrs Solovjovs. Komandā iekļauts arī vārtsargs Aleksandrs Koliņko.

Pēdējā spēlē Latvijas čempionātā FK ''Ventspils'' piedzīvoja nepatīkamu zaudējumu savā laukumā 1:2 pret ''Liepājas Metalurgu''. Nākamā spēle komandai paredzēta 13. septembrī Latvijas virslīgā pret Daugavpils ''Dinaburg'', bet pēc tam jau Eiropas līgas pamatturnīrā 17. septembrī Berlīnē pret vietējo ''Hertha''.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi