Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ronaldu gūst divus vārtus Juventus uzvarā pirms ziemas pārtraukuma

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien guva divus vārtus Itālijas A sērijas futbola čempionāta 19.kārtas spēlē, Turīnas Juventus komandai ziemas pārtraukumā dodoties ar uzvaru.

"Juventus" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) pārspēja "Sampdoria" vienību.

Ronaldu jau otrajā minūtē atklāja cīņas rezultātu, izceļoties ar sitienu no soda laukuma robežas. Tiesa, 33.minūtē viesi pēc "Juventus" futbolista spēles ar roku tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Fabio Kvagliarella.

Spēles 65.minūtē ar roku savā soda laukumā nospēlēja arī viesi, tādējādi arī "Juventus" tiekot pie "pendeles", kuru izmantoja Ronaldu. Mača kompensācijas laikā "Sampdoria" vēlreiz ieraidīja bumbu mājinieku vārtu tīklā, taču pēc videoatkārtojuma noskatīšanās "gols" netika ieskaitīts.

"Komandai klājas ļoti labi, esam pārliecināti par sevi un ar labiem rezultātiem noslēdzam sezonas pirmo pusi. Tomēr priekšā vēl tāls ceļš, tāpēc esam koncentrējušies smagam darbam. Kas attiecas uz šo spēli - man patīk videotiesneša sistēma, jo tas palīdz izvairīties no kļūdām. Tiesnešiem ir sarežģīts darbs, viņiem jāsaņem palīdzība šajā procesā," pēc spēles stāstīja Ronaldu.

"Juventus" komanda 19 spēlēs iekrājusi 53 punktus, kas ir jauns rekords pirms ziemas pārtraukuma. Turīnas komanda šosezon A sērijā vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu.

Ronaldu ar 14 gūtiem vārtiem kļuvis par A sērijas rezultatīvāko spēlētāju, par vienu precīzu sitienu mazāk ir "Genoa" poļu uzbrucējam Kšištofam Pjontekam. Tikmēr trešais ar 13 precīziem sitieniem ir Kvagliarella, kurš vārtus guvis deviņos mačos pēc kārtas, kas A sērijā ir labākais rezultāts kopš 2005.gada, kad to iespēja Dāvids Trezegē.

Tikmēr "Juventus" tuvākā sekotāja "Napoli" savā laukumā ar 3:2 (1:1) pārspēja "Bologna" futbolistus, uzvaras vārtus divas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot beļģim Drīsam Mertensam.

Pārējās divas bumbas Bolonjas komandas vārtos iesita polis Arkadjušs Miliks.

Vēl no kopvērtējuma augšgala komandām Milānas "Inter" viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja "Empoli", uzvaras vārtus 72.minūtē gūstot senegāliešu uzbrucējam Baldē Keitā. Tikmēr "AS Roma" izbraukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja "Parma" komandu, kuras vārtsargu pārspēja Braiens Kristante un turks Džengizs Inders, bet Romas "Lazio" mājās nospēlēja 1:1 (0:1) ar "Torino" vienību.

Citā mačā ar "hat-trick" spēles pēdējās 20 minūtēs izcēlās slovēņu pussargs Josips Iličičs, kurš palīdzēja Bergāmo "Atalanta" komandai viesos ar 6:2 (2:0) pārspēt "Sassuolo".

Itālijas A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 53 punkti 19 spēlēs, kamēr tuvākā sekotāja "Napoli" iekrājusi par deviņiem punktiem mazāk. Trešā ar 39 punktiem ir Milānas "Inter", tālāk ar 32 punktiem ir Romas "Lazio", piektā ar 30 punktiem ir "AS Roma", bet pirmo sešinieku ar 29 punktiem noslēdz "Sampdoria".

Pēc šīs kārtas A sērijā būs trīs nedēļu ilgs pārtraukums.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi