Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Lopetegi pēc Pasaules kausa pārņems Madrides Real

Pašreizējais Spānijas futbola izlases galvenais treneris Hulens Lopetegi pēc Pasaules kausa izcīņas pārņems šīs valsts granda Madrides Real grožus.

Ar Lopetegi, kurš Spānijas valstsvienību vadījis divus gadus, līgums noslēgts uz trim sezonām. Līdz ar to izlasei pēc četrgades nozīmīgākā foruma būs jāmeklē jauns galvenais treneris.

Spānijas valstsvienības grožus 51 gadu vecais Lopetegi pārņēma 2016. gada jūlijā, bet pirms tam viņš divus gadus vadīja Portugāles klubu Porto.

Tāpat savas trenera karjeras laikā Lopetegi strādājis ar Madrides Real otro komandu, Madrides Rayo Vallecano un Spānijas jauniešu izlasēm.

Zīmīgi, ka spēlētāja karjeras laikā, spēlējot vārtsarga pozīcijā, Lopetegi no 1988. līdz 1991.gadam pārstāvēja arī Real komandu, taču izpelnījās maznozīmīgu lomu. Vēl viņš sargāja vārtus tādās vienībās kā Barcelona, Las Palmas, Logrones un Rayo Vallecano, bet Spānijas izlasē viņš aizvadīja tikai vienu spēli.

Lopetegi pašlaik kopā ar Spānijas izlasi atrodas Krievijā, kur jau ceturtdien sāksies Pasaules kausa izcīņa, un šī valstsvienība cīnīsies vienā apakšgrupā ar pašreizējo Eiropas čempioni Portugāli, Maroku un Irānu.

Šī speciālista vadībā Spānijas valstsvienība nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu - 20 mačos 14 uzvaras un seši neizšķirti.

Jau ziņots, ka maija beigās no Real galvenā trenera amata negaidīti atkāpās franču speciālists Zinedins Zidāns, kura vadībā klubs trīs gadus pēc kārtas uzvarēja UEFA Čempionu līgā. Vēl pavasarī viņš pauda vēlmi turpināt darbu ar šo komandu.

Kā pretendenti uz Madrides kluba galvenā trenera amatu iepriekš tika uzskatīti tādi pazīstami speciālisti kā Vācijas izlases stūrmanis Joahims Lēvs, Maurisio Početino no Anglijas kluba Totehemas "Hotspur" un Jirgens Klops, kurš vada "Liverpool".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi