Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Starkovs: Līdzjutējus gaida aizraujoša un intriģējoša cīņa

Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pēc sestdien notikušās 2014.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra apakšgrupu izlozes atzina, ka ielozētā grupa komandu ziņā ir līdzīga, tādēļ līdzjutējus sagaida ļoti aizraujoša un intriģējoša cīņa par uzvaru apakšgrupā un ceļazīmi uz finālturnīru.

“Pirmkārt, gribu atzīmēt, ka ielozētajā apakšgrupā ir vairāki jau labi zināmi pretinieki. Iepriekš vairākkārt esam spēlējuši gan ar Grieķiju, gan Slovākiju, gan Lietuvu un Lihtenšteinu. Jauns pretinieks būs Bosnija un Hercegovina, tāpēc spēles ar šo pretinieku būs ļoti intrigējošas,” Latvijas Futbola federācijas Preses dienests citē Starkovu.Kā zināms, 2014.gada FIFA Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas futbola izlase tika ielozēta G apakšgrupā kopā ar Grieķiju, Slovākiju, Lietuvu, Lihtenšteinu, kā arī Bosniju un Hercegovinu.“Kopumā mūsu apakšgrupa komandu ziņā ir līdzīga. Katra komanda var gan uzvarēt, gan arī zaudēt savstarpējās cīņās. Noteikti, ka katra valstsvienība, uzzinot izlozes rezultātus, atviegloti uzelpoja, jo šī apakšgrupa noteikti tiek uzskatīta par vienu no “vieglākajām” starp visām kvalifikācijas grupām. Tomēr futbols ir skaists un interesants ar to, ka tā ir neprognozējama spēle, un uzvarētājus mūsu apakšgrupā iepriekš nevar paredzēt,” izlozes rezultātus komentēja izlases vadītājs.“Latvijas izlases uzdevums vienmēr ir nospēlēt cienīgi un tiekties uz maksimālo rezultātu. Šobrīd Latvijas izlase atrodas paaudžu maiņas procesā, komandā ienāk vairāki jauni un perspektīvi spēlētāji, kurus mēs ceram ieraudzīt par izlases līderiem nākotnē. Ļoti ceru, ka šī jaunā komanda gaidāmajā Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā spēs cīnīties par augstiem rezultātiem.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi