Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tiesnesi piekāvušais amatieru futbolists saņēmis beztermiņa diskvalifikāciju

Futbola kluba Monarha-Flaminko futbolists Maksims Koļuškins, kurš augusta beigās piekāva tiesnesi, saņēmis beztermiņa diskvalifikāciju, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Monarhs-Flaminko 27.augustā, Rīgas kausa ceturtdaļfināla spēlē viesojās pie Optibet Traktora komandas. Vienā no spēles epizodēm tiesnesis Jānis Ikaunieks fiksēja vārtu guvumu mājinieku labā, bet Monarhs-Flaminko sāka iebilst, visaktīvāko pretestību soģa lēmumam izrādot Koļuškinam.

Tā arī nenomierinājies, Koļuškins turpināja agresīvi protestēt un lamāties, līdz galvenais tiesnesis viņam parādīja sarkano kartīti. Pēc noraidījuma saņemšanas Koļuškins iesita tiesnesim, nogāza to zemē un turpināja spert ar kājām, vēstīja Tautasfutbols.lv.

Tagad LFF ziņo, ka Rīgas Futbola federācijas (RFF) Disciplinārlietu komisijas sēdē šonedēļ Koļuškins uz beztermiņa periodu kā spēlētājs un oficiāla persona (aizliegts spēles laikā atrasties tehniskajā zonā) diskvalificēts no visām RFF pakļautībā esošām sacensībām. Tāpat LFF un citām futbolu sacensību organizējošām instancēm Latvijā un ārpus tām rekomendēts pieņemt analoģisku diskvalifikāciju.

Vēl Monarhs-Flaminko komandai piespriests 1000 eiro liels naudas sods, bet Koļuškinam ar 250 eiro sodu jāsedz tiesneša ārstniecības un reabilitācijas izdevumi.

RFF arī lūgusi sacensību galveno tiesnesi Ādolfa Supi izvērtēt spēles tiesneša Jāņa Ikaunieka sniegumu un veikt atbilstošu rīcību par tiesneša tālāko apmācību un nozīmējumiem.

Kaut Valsts policijā (VP) aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka abi incidentā iesaistītie savstarpēji vienojušies par izlīgumu, pats Ikaunieks to vēlāk noliedza.

Rīgas kauss futbolā ir Rīgas Futbola federācijas rīkots turnīrs, kurā piedalās Latvijas galvaspilsētas amatieru komandas un jaunatnes klubi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi