Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Totenhemas Hotspur miljardu izmaksājušo stadionu iesvēta ar uzvaru

Ziemeļlondonas komanda Totenhemas Hotspur trešdien ar uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas mačā iesvētīja savu jauno stadionu, kamēr Mančestras City atgriezās turnīra līderpozīcijā.

"Hotspur" savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja Londonas "Crystal Palace", pārtraucot piecu neuzvarētu spēļu sēriju.

Pirmie vārti tika gūti otrā puslaika desmitajā minūtē, kad dienvidkorejietis Honmiņs Sons sita precīzi no soda laukuma robežas. Punktu mājinieku uzvarai pielika dānis Kristians Ēriksens, kurš desmit minūtes pirms pamatlaika bumbu tīklā raidīja no tuvas distances.

Mačs norisinājās jaunuzceltajā "Tottenham Hotspur Stadium", to klātienē vērojot 59 215 skatītājiem. Stadions izmaksāja aptuveni vienu miljardu britu mārciņu un tā atvēršana aizkavējās par astoņiem mēnešiem.

 

Pirms tam "Hotspur" mājas spēles aizvadīja slavenajā Vemblija stadionā.

Tikmēr Mančestras "City" savu skatītāju priekšā ar 2:0 (2:0) pārspēja Kārdifas "City".

Jau sestajā minūtē bumbu no asa leņķa vārtos raidīja Mančestras komandas beļģu pussargs Kevins de Bruijne, bet 20.minūtē no soda laukuma dziļuma precīzi sita Vācijas futbolists Līrojs Sanē.

"Sākām un spēlējām ļoti labi. Diemžēl neizmantojām daudzas iespējas, mums vajag vairāk gūt vārtus," pēc mača raidsabiedrībai BBC teica Mančestras vienības galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Tāpat uzvaru svinēja Londonas "Chelsea", kas savu līdzjutēju priekšā ar 3:0 (1:0) uzveica Braitonas un Houvas "Albion". Londoniešiem vārtus guva Olivjē Žirū, Edens Azārs un Rubens Loftuss-Čīks.

"Šī bija īpaša un svarīga uzvara, emocijas bija jau no spēles sākuma," sarunā ar "Sky Sports" atzina "Chelsea" galvenais treneris Mauricio Sarri.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 80 punktiem 32 spēlēs ir Mančestras "City", kas par punktu apsteidz "Liverpool". Trešajā vietā ar 64 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", bet tālāk ar 63 punktiem ir Londonas komandas "Arsenal" un "Chelsea", kas aizvadījušas attiecīgi 31 un 32 cīņas. Tikmēr pirmo sešinieku ar 61 punktu noslēdz Mančestras "United".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi