Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Totenhemas Hotspur pagarina līgumu ar galveno treneri Početīno

Anglijas premjerlīgas klubs Totenhemas Hotspur pagarinājis līgumu ar komandas līdzšinējo treneri Maurisio Početīno vēl uz pieciem gadiem, ziņo vienība.

Vienošanās ar pašlaik 46 gadus veco treneri panākta līdz 2023.gadam. Tāpat līgumus pagarinājuši arī Početīno asistenti Totenhemas kluba pirmajā komandā - Hesuss Peress, Migels D'Agostino un Toni Himeness.

Početīno Ziemeļlondonas kluba treneru štābu pastiprināja 2014.gadā, pirms tam trenējot tādas komandas kā Southampton Anglijā un Barselonas Espanyol Spānijā. Trenējot Hotspur komandu, Početīno ir aizvadījis 218 spēles Anglijas spēcīgākajā līgā un izcīnījis 121 uzvaru.

Aizvadītajā sezonā Početīno aizveda Totenhemas vienību līdz trešajai pozīcijai Anglijas premjerlīgā, kas ļaus argentīniešu speciālista vadītajai komandai nākamsezon piedalīties UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Šosezon Hotspur aizvadīja teicamu Čempionu līgas grupu turnīru, finišējot pirmajā vietā un aiz sevis atstājot nākamo finālisti Madrides Real. Astotdaļfinālā gan apstājās Totenhemas kluba ceļš, divu spēļu summā piekāpjoties Turīnas Juventus komandai.

"Priecājos, ka esam panākuši vienošanos ar Početīno vēl uz piecām sezonām," izteicās kluba vadītājs Daniels Levijs. "Maurisio ir radījis lielisku komandas garu un izveidojis spēles stilu, ko skatītājiem ir patīkami vērot."

"Esmu pagodināts parakstīt jaunu ilgtermiņa līgumu ar komandu," noteica Početīno. "Priecājos, ka būšu treneris, kurš klubu ievedīs jaunajā pasaules klases stadionā."

Aizvadītajā sezonā Hotspur spēlēja Anglijā prestižajā Vemblija stadionā. Iepriekš kluba mājvieta bija White Hart Lane arēna, kas pēc 2016./17.gada sezonas tika nojaukta, bet Vemblija stadions bija vienības pagaidu mājvieta. Savukārt 2018./19.gada sezonu Hotspur varēs uzsākt jaunajā stadionā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi