Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē uzvar Real un City

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmo spēli savā laukumā otrdien uzvarēja Madrides Real un Mančestras City.

Mančestras "City" savā laukumā pieveica Dortmundes "Borussia" ar 2:1 (1:0).

Vārtus pretuzbrukumā 19.minūtē pēc Rijada Mahreza atspēles atpakaļ no vārtu līnijas guva Kevins de Brujne.

Pēc trim viesu otrajā puslaikā veiktām spēlētāju maiņām rezultātu 84.minūtē izlīdzināja Marko Reiss, pēc lieliskas Erlinga Hālanda piespēles soda laukumā raidīdams bumbu vārtu apakšējā labajā stūrī.

Tomēr viesu prieki nebija ilgi, jo sešas minūtes vēlāk uzvaru mājiniekiem izrāva Fils Fodens pēc Ilkaja Gundogana piespēles. Fodens no tuvas distances bumbu raidīja labajā apakšējā stūrī, vārtsargam esot bezspēcīgam - 2:1.

Šī pāra uzvarētāja divu spēļu summā pusfinālā tiksies ar pāra Minhenes "Bayern" un Parīzes "Saint-Germain" spēcīgāko komandu.

Otrā mačā Madrides "Real" mājās pieveica "Liverpool" ar 3:1 (2:0).

Mājinieki panāca divu vārtu pārsvaru deviņu minūšu laikā. 27.minūtē pēc lieliskas Tonija Krosa piespēles soda laukumā bumbu vārtu kreisajā apakšējā stūrī raidīja Žuniors Vinisiuss, bet deviņas minūtes vēlāk Marko Asensio no soda laukuma pārcēla bumbu pāri uz priekšu izgājušajam viesu vārtsargam Alisonam - 2:0.

51.minūtē Mohamedam Salāham izdevās vienus vārtus atgūt. Viņš bija pirmais pie atlēkušās bumbas un ar ne pārāk spēcīgu, bet precīzu sitienu raidīja to vārtos pēc atsitiena no pārliktņa.

Vārtu guvums gan vēl bija jāapstiprina videoatkārtojumā, kam vajadzēja uzrādīt, vai nav bijusi aizmugure. Tās nebija, un rezultāts tapa 1:2.

65.minūtē divu vārtu  starpību atjaunoja Vinisiuss, kurš pēc Lukas Modriča piespēles no soda laukuma raidīja bumbu labajā apakšējā stūrī - 3:1.

Šī pāra uzvarētājiem būs jātiekas ar pāra "Porto" - Londonas "Chelsea" veiksminiekiem.

Ceturtdaļfināli plānoti 6. un 7.aprīlī ar atbildes spēlēm 13. un 14.aprīlī, bet pusfināli notiks 27./28.aprīlī un 4./5.maijā.

Fināla spēle Stambulā paredzēta 29.maijā. Turcijas lielākajā pilsētā Čempionu līgas finālam bija jānotiek jau pērn, bet Covid-19 izplatības dēļ izšķirošās spēles tika aizvadītas Lisabonā.

Čempionu līgas uzvarētāja nodrošinās sev vietu nākamās sezonas pamatturnīrā. Tāpat čempioniem UEFA Superkausā būs jāspēkojas ar Eiropas līgas čempioni. Klubs, kas šosezon uzvarēs Čempionu līgā, nodrošinās sev vietu arī FIFA Klubu pasaules kausā.

Pērn Čempionu līgas finālā Minhenes "Bayern" Lisabonā ar 1:0 uzvarēja PSG.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi