Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

UEFA noliedz Čempionu līgas turnīra atsākšanu 7.augustā

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) svētdien noraidīja viedokli, ka ir noteikti termiņi Čempionu līgas atsākšanai, pēc tam, kad Lionas Olympique prezidents Žans Mišels Olā paziņoja, ka viņi klubs tiksies ar Turīnas Juventus 7.augustā.

Koronavīrusa dēļ Eiropas futbola sacensības ir apturētas, un UEFA ir devusi priekšroku nacionālajām līgām vietējo čempionātu pabeigšanai vispirms. Vācijā bundeslīgā spēles atsāksies nākamās nedēļas nogalē, un tiek cerēts deviņas atlikušās kārtas pabeigt līdz 30.jūnijam. Citur līgas tik tuvu maču atsākšanai nav.

"Nekas vēl nav izlemts, it nekas," jautāts par Čempionu līgas spēļu datumiem, svētdien sacīja UEFA pārstāvis ziņu aģentūrai DPA.

7.augusts, kas tiek minēts plašsaziņas līdzekļu ziņojumos, būtu piemērots Čempionu līgas spēļu aizvadīšanai, taču datumi var būt tikai spekulatīvi, ņemot vērā vīrusa uzliesmojuma neparedzamību.

Čempionu līgā vēl jāizspēlē četri pēdējie astotdaļfināla atbildes mači, ieskaitot Juventus spēli pret Lionas klubuu. Pirmajā tikšanās reizē Francijā mājinieki bija spēcīgāki ar 1:0.

Tāpat kā datuma nosaukšanu Olā intervijā Vācijas televīzijas kanālam RTL sacīja arī, ka cīņa ar Turīnas komandu var kļūt par "slaktiņu". Ņemot vērā Francijas valdības noteiktos koronavīrusa pretpasākumus līdz 1.septembrim, augusta sākumā Juventus turpretī varētu būt savā labākajā sportiskajā formā pēc Itālijas A sērijas čempionāta atsākšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi