Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Uldriķis oficiāli pievienojas Šveices klubam Sion

Talantīgais Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis otrdien oficiāli pievienojās Šveices augstākās līgas klubam Sion.

Pašlaik 20 gadus vecais Uldriķis ar Sion vienojies par četru gadu līgumu.

Lai arī iepriekš futbolista aģents Olivers Šlēgls aģentūrai LETA apstiprināja Uldriķa pārcelšanos uz Sion, šis darījums līdz pat otrdienai nebija guvis oficiālu apstiprinājumu.

Tiesa, vispirms otrdien nu jau bijušais Uldriķa klubs RFS paziņoja, ka pāreja ir notikusi, bet pēc tam to apstiprināja arī Sion.

"Tas ir noticis! Oficiāli varam paziņot, ka mūsu jaunais un talantīgais uzbrucējs Roberts Uldriķis turpina savu karjeru jaunā līmenī, pievienojoties Sion," savā Facebook lapā paziņoja RFS.

"Brīdis, kad pārņem gan skumjas, gan lepnums, gan prieks reizē. Šodien ir pienācis tas brīdis, kad diemžēl mums ir jāsaka "atā" vienam mūsu komandas spēlētājam. Šodien to atstāj viens no talantīgākajiem Latvijas uzbrucējiem Roberts Uldriķis. Robertam piemīt liela pašatdeve, pareizā attieksme pret sportu un dzīvi un, protams, liels talants. Laukumā viņš ir emocionāls cīnītājs, kurš cīnās līdz pēdējam, bet ārpus tā - inteliģents un pat nedaudz kautrīgs jauns cilvēks. Tu esi lielisks futbolists un tevi gaida liela un panākumiem pilna nākotne," šādi atvadījās RFS.

Uzbrucējs RFS komandu pārstāvēja pusotru sezonu. Šobrīd viņš ar septiņiem gūtiem vārtiem ieņem dalītu trešo vietu SynotTip Latvijas futbola virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Pirms tam divas sezonas Uldriķis pārstāvēja Metta/Latvijas Universitāte komandu.

Uldriķis Latvijas izlasē bijis laukumā sešās spēlēs un guvis vienus vārtus. Tāpat viņš pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases.

Sion divas reizes kļuvusi par Šveices čempioni un 15 reizes triumfējusi valsts kausa izcīņā. Divas reizes Šveices kausa izcīņā Sion uzvarēja ar Latvijas izlases vārtsarga Andra Vaņina palīdzību. Vaņins Sjonas komandu pārstāvēja no 2009. līdz 2016.gadam.

Tiesa, šķiršanās ar Sion komandu Vaņinam nebija tā patīkamākā, jo viņam radās domstarpības ar kluba prezidentu Kristiānu Konstantēnu, kura dēls Bartelemī ir vienības sporta direktors. Pagājušā gada oktobrī K.Konstantēnam uz 14 mēnešiem tika liegta ieeja stadionos, jo viņš iekaustīja televīzijas komentētāju.

Sion aizvadītajā sezonā Šveices čempionātā ieņēma sesto vietu, tādējādi nākamajā sezonā tai Eirokausi ies secen.

Šveices čempionāta jaunā sezona sāksies šajā nedēļas nogalē. Sion pirmo maču aizvadīs svētdien, kad savā laukumā tiksies ar Lugano futbolistiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi