Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vācijas bundeslīgas līdere Borussia zaudē svarīgus punktus

Vācijas futbola bundeslīgas kopvērtējuma līdere Dortmundes Borussia pirmdien 22.kārtas noslēdzošajā spēlē viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar turnīra pastarīti Nurnberg.

Par mača galveno varoni kļuva Nirnbergas vienības vārtsargs Kristians Matenija, kurš atvairīja neitralizēja vairākums viesu bīstamus sitienus, no kuriem lielāko daļu veica Mario Gece.

Ņemot vērā mačus arī Vācijas kausā un UEFA Čempionu līgā, Dortmundes komanda bez uzvarām ir jau piecas spēles pēc kārtas.

"Viennozīmīgi mūsu sniegums bija slikts, mums vajadzēja izcīnīt punktus. Mums bija iespējas un vajadzēja tās izmantot. Protams, nav viegli, ja pretinieks tik dziļi iesēžas aizsardzībā," pēc mača teica Gece.

"Nurnberg" pagājušajā nedēļā no amata atbrīvoja galveno treneri Mihaelu Kēlneru, kura pienākumus līdz jauna stūrmaņa atrašanai tagad pārņēmis Boriss Šommerss.

Jau ziņots, ka Dortmundes vienības tuvākā sekotāja Minhenes "Bayern" piektdien viesos ar rezultātu 3:2 (2:2) pārspēja "Augsburg" vienību. Minheniešiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās franču uzbrucējs Kingslijs Komans.

Tikmēr nākamā sekotāja aiz "Bayern" vienības Menhengladbahas "Borussia" svētdien viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Frankfurtes "Eintracht". Savukārt uzvaru svinēja "Leipzig" komanda, kas sestdien viesos ar 3:1 (1:1) pārspēja "VfB Stuttgart", divus vārtus gūstot dānim Jusufam Pulsenam.

Bundeslīgas kopvērtējumā pirmā ar 51 punktu 22 mačos ir Dortmundes "Borussia", no kuras par trim punktiem atpaliek Minhenes "Bayern", bet vēl par pieciem punktiem mazāk ir Menhengladbahas "Borussia". Tikmēr ceturtā ar 41 punktu ir "Leipzig".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi