Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vairākiem FK Dinamo Rīga spēlētājiem noteikta pagaidu diskvalifikācija

Vairākiem futbola kluba Dinamo Rīga spēlētājiem ir noteikta pagaidu diskvalifikācija, piektdien paziņoja Latvijas Futbola federācija (LFF).

LFF ziņo, ka LFF Godīgas spēles un ētikas komiteja vairākiem "Dinamo Rīga" spēlētājiem ir noteikusi pagaidu aizliegumu piedalīties jebkādās ar futbolu saistītās aktivitātēs.

LFF vēsta, ka kopā ar sadarbības partneriem un atbildīgajām institūcijām tā ir uzsākusi iekšējo izmeklēšanu par "Optibet" Nākotnes līgas spēli ar "Dinamo Rīga" un "Tukums 2000-2"/TSS dalību.

"Dinamo Rīga" komanda ir atsaukusi savu dalību no turnīra.

Izvērtējot komitejas pieaicināto ekspertu atzinumus un veicot pārrunas ar vairākām iesaistītajām pusēm, kā arī analizējot pieejamos Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un totalizatoru monitoringa ziņojumus, ir noteikts, ka līdz komitejas lēmuma pieņemšanai piedalīties jebkādās ar futbolu saistītās aktivitātēs aizliegts šādiem "Dinamo Rīga" spēlētājiem: Vahtangam Jomidavam, Dmitro Jefimenko, Badri Loluam, Markusam Kalniņam, Georgijam Sačkovam, Ričardam Kauliņam, Danielam Fedorovičam, Aleksandram Kartišovam, Raenam Tālbergam, Artūram Ļotčikovam, Lūkasam Kristoferam Gandzam un Edgaram Bricim.

Aizliegums ir spēkā uz laiku ne ilgāku par 1.decembri.

7.oktobra spēlē RTU stadionā Rīgā "Dinamo Rīga" pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0, vārtus gūstot Kalniņam, Gandzam un Tābergam.

Otrajā puslaikā četrus vārtus guva pretinieki, uzvarot ar 4:3. Divus vārtus guva Markus Prohorenkovs, pa vieniem - Aleksandrs Butovskis ar 11 metru soda sitienu un Armans Galajs.

Turnīra tabulā Tukuma komanda ar 21 spēlē sakrātiem 26 punktiem ieņem devīto vietu, bet "Dinamo Rīga" ar 18 punktiem 26 spēlēs ir priekšpēdējā 14 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi