Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Valverde kļuvis par Barcelona galveno treneri

Spāņu speciālists Ernesto Valverde pirmdien apstiprināts Spānijas futbola granda Barcelona galvenā trenera amatā, vēsta vienība.

Pašlaik 53 gadus vecais Valverde pirms nedēļas atstāja Bilbao Athletic galvenā trenera amata. Šo vienību viņš stūrēja iepriekšējās četras sezonas, tiekot pie vienas trofejas - Spānijas Superkausa, kas tika iegūts 2015.gadā, pieveicot tieši Barcelona vienību.

"Valverdem ir prasmes, spriestspējas, zināšanas un pieredze. Viņš atbalsta jaunos spēlētājus un viņam ir Barcelona klubam vajadzīgā domāšana. Valverde smagi strādā un viņam patīk izmantot jaunās tehnoloģijas treniņos un spēlēs," vienība citē kluba prezidentu Hosepu Bartomeu.

Oficiālā Valverdes priekšāstādīšana notiks ceturtdien.

Kā zināms, jau vairākus mēnešus iepriekš bija zināms, ka Barcelona komandu nākamajā sezonā vairs nevadīs Luiss Enrike. Viņš savu atvadu maču aizvadīja sestdien, kad Barcelona komanda Spānijas Karaļa kausa finālā ar 3:1 apspēlēja Alaves vienību.

Valverde Barcelona klubā kā futbolists spēlēja no 1998. līdz 1990.gadam, savā pēdējā sezonā ar komandu izcīnot Karaļa kausu. Futbolista karjeras laikā viņš spēlēja tikai Spānijā.

Savukārt kā treneris Valverde vadījis arī tādus klubus kā Barselonas Espanyol, Pireju Olympiacos, Villarreal un Valencia.

Kopā ar Olympiacos viņš trīs reizes kļuva par Grieķijas čempionu, kamēr ar Espanyol 2007.gadā aizkļuva līdz UEFA kausa finālam.

Barcelona šosezon triumfēja Karaļa kausa izcīņā, Spānijas čempionātā palika otrā, bet UEFA Čempionu līgā apstājās turnīra ceturtdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi