Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Vaņins pēc piecu mēnešu pārtraukuma spēlē Šveices virslīgā

Andris Vaņins trešdien pēc piecu mēnešu pauzes devās laukumā Šveices augstākajā futbola līgā, taču viņa pārstāvētā Zurich bija spiesta atstāt laukumu bez gūtajiem punktiem.

Zurich viesos ar 0:4 (0:1) piekāpās Basel vienībai.

Devītajā minūtē pēc teicamas albāņa Taulanta Džakas piespēles Vaņinu vienu pret brazīlieti Arturu atstāja viesu aizsargi, Arturam bumbu raidot vārtos ar galvu.

Tāpat 51.minūtē pēc Samueles Kampo piespēles aiz aizsargu mugurām pret Latvijas vārtsargu vienatnē nokļuva Kevins Buā, sitot tuvajā stūrī.

80.minūtē nācās kapitulēt trešoreiz pēc kosovieša Edona Zhegrovas precīza raidījuma, kad Zhegrova pa ceļam bija atstājis aiz muguras piecus Cīrihes kluba spēlētājus.

Kompensācijas laika pirmajā minūtē rezultātu fiksēja Kampo, kurš atkal no tuva attāluma sarūgtināja Vaņinu, izsitot bumbu viņam starp kājām - 4:0.

Citā spēlē Roberts Uldriķis devās laukumā uz maiņu, taču viņa pārstāvētā Sion savā laukumā ar 1:2 (0:1) piekāpās St.Gallen vienībai.

Ar Ermedina Demiroviča vārtiem 43.minūtē un Lukasa Gertlera precīzu sitienu mača 62.minūtē viesi izvirzījās vadībā ar 2:0. Mājiniekiem vienus vārtus mača 77.minūtē pretuzbrukumā pēc Žareda Kazā piespēles guva Sedū Dumbija, no vārtsarga laukuma ieripinādams bumbu vārtos. Īsu brīdi pirms tam mača 75.minūtē laukumā devās Uldriķis, taču izlīdzinājumu panākt neizdevās.

Ceturtdien, 26.septembrī, Mārča Oša pārstāvētā Neišateles Xamax viesosies pie Luzern.

Šveices čempionāta kopvērtējuma vadībā tagad ar 19 punktiem astoņās spēlēs izvirzījusies Basel, bet pa 16 punktiem tikpat mačos ir Bernes Young Boys un Sion. Andra Vaņina pārstāvētā Zurich ar astoņiem punktiem ir sestā, bet Xamax ar četriem punktiem septiņās spēlēs atrodama pēdējā pozīcijā desmit komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi