Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Verpakovskis negaidīti pamet prezidenta amatu Liepājas klubā un atgriezīsies Rīgā

Latvijas futbola leģenda Māris Verpakovskis atstājis pašmāju klubu Liepāja un nolēmis atgriezties Rīgā, noskaidroja aģentūra LETA.

Trešdien Verpakovskis savā Instagram kontā publicēja atvadas no Liepājas, kamēr pats Kurzemes klubs atklāja, ka nu jau bijušais tā prezidents atgriezīsies Rīgā.

Iepriekš Verpakovskis neoficiāli tika saistīts ar pievienošanos RFS kluba vadībai.

"Paldies, Tev, Liepāja, ka noticēji man un devi iespēju izveidot Liepāja klubu, paldies par kopīgi izcīnīto Latvijas čempionāta zeltu, un par lepnumu kopīgi pacelt virs mūsu galvām Latvijas kausu," trešdien ierakstīja Verpakovskis. "Paldies par iespēju nospēlēt savu atvadu spēli manās mājās."

"Ja šobrīd kādam šķiet, ka vēsture atkārtojas, tad atzīstu godīgi - man šķiet tāpat! Saprotu, ka arī šobrīd mentāli es vēl joprojām esmu profesionāls sportists, kurš pieņem kārtējo savas dzīves izaicinājumu," paziņoja Verpakovskis, kurš savulaik savas futbolista karjeras sākumā no Liepājas metalurga pretrunīgi pārcēlās uz Rīgas Skonto. "Visa mūsu dzīve ir sports ar saviem riskiem, izaicinājumiem, uzvarām un zaudējumiem - mans sports ir futbols un es turpinu spēlēt. Tiekamies futbola laukumos, Liepājā."

Tikmēr Liepājas pārstāvis Dāvids Jansons sarunā ar aģentūru LETA kluba vārdā pateicās Verpakovskim par paveikto Kurzemes vienībā.

Zīmīgi, ka futbolista karjeru pašlaik 39 gadus vecais Verpakovskis noslēdza tieši pirms trim gadiem - 2015.gada 7.novembrī, to paveicot Liepājas sastāvā.

Pēc veiksmīgas futbolista karjeras Verpakovskis 2014.gadā atgriezās Liepājā, lai kļūtu par jaunizveidotā kluba prezidentu un paralēli vēl paildzinot spēlētāja karjeru. Pirms tam bija beidzis pastāvēt cits šīs pilsētas klubs Liepājas metalurgs. Jau savā otrajā sezonā Liepāja triumfēja Latvijas čempionātā, bet pērn pirmo reizi uzvarēja arī valsts kausā.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paldies, Tev, Liepāja, ka noticēji man un devi iespēju izveidot FK Liepāja, paldies par kopīgi izcīnīto Latvijas Čempionāta zeltu, un par lepnumu kopīgi pacelt virs mūsu galvām Latvijas kausu! Paldies par iespēju nospēlēt savu atvadu spēli manās mājās! Ja šobrīd kādam šķiet, ka vēsture atkārtojas, tad atzīstu godigi - man šķiet tāpat! Saprotu, ka arī šobrīd mentāli es vēl joprojām esmu profesionāls sportists, kurš pieņem kārtējo savas dzīves izaicinājumu Visa mūsu dzive ir sports ar saviem riskiem, izaicinājumiem, uzvarām un zaudējumiem - mans sports ir futbols un es turpinu spēlēt. Tiekamies futbola laukumos, Liepājā!

A post shared by @ verpakovskis9 on

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi