Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VIDEO: Ronaldu par tiesneša pagrūšanu saņem piecu spēļu diskvalifikāciju

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu par svētdien pieļauto tiesneša pagrūšanu saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju.

Ronaldu svētdien viņa pārstāvētās Madrides Real un Barcelona komandu spēlē tika noraidīts no laukuma. Viņš pēc vārtu gūšanas, esot laukumā, novilkta kreklu, par ko saņēma dzelteno kartīti. Jau pēc pāris minūtēm viņš saņēma otru dzelteno kartīti un tika noraidīts no laukuma, jo, tiesneša ieskatā, simulējis kritienu pretinieku soda laukumā. Par šo lēmumu futbolists bija tik ļoti neapmierināts, ka pagrūda tiesnesi.

Spēles rezultāts gan bija labvēlīgs Ronaldu pārstāvētajai Real komandai, Spānijas Superkausa mačā izbraukumā uzvarot Barcelona komandu ar 3:1.

Pirmajā puslaikā neviena no komandām vārtus neguva, bet 50.minūtē bumbu savos vārtos raidīja Barcelona aizsargs Žerārs Pikē, taču teju pusstundu vēlāk slavenais argentīnietis Lionels Mesi ar 11 metru soda sitienu panāca izlīdzinājumu.

Uzvaras vārtus Real labā gan guva Ronaldu, kurš laukumā devās uz maiņu vien mača 58.minūtē. Viņš dueļa 80.minūtē guva viesu otros vārtus, tomēr ātri ieguva abas dzeltenās kartītes un tika noraidīts no laukuma.

Mača 90. minūtē Marko Asensjo guva trešos vārtus Real labā.

Par divām dzeltenajām kartītēm Ronaldu saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, bet par tiesneša grūšanu viņam piešķirta vēl četru maču diskvalifikācija. Tiesa, portugālis izmucis no daudz bargākām sankcijām, jo par tiesneša grūšanu varēja saņemt pat 12 spēļu diskvalifikāciju.

Ronaldu desmit dienu laikā var iesniegt apelāciju par piespriesto diskvalifikāciju, bez kuras viņam jāmaksā arī 3805 eiro lielu naudas sodu.

Madrides klubs jau devis signālu, ka grasās pārsūdzēt Ronaldu piešķirto dzelteno kartīti par simulāciju.

Līdz ar to viņš izlaidīs trešdien paredzēto atbildes spēli, kā arī Spānijas čempionāta pirmās četras cīņas ar Lakorunjas Deportivo, Valencia, Levante un Sansevastjanas Real Sociedad komandām. Nākamais mačs Spānijas čempionātā, kurā viņš varēs piedalīties, ir 20.septembrī paredzētā piektās kārtas spēle ar Seviljas Real Betis.

Līdz tam Ronaldu varēs aizvadīt mačus, augusta un septembra mijā Portugāles izlases sastāvā 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs tiekoties ar Fēru salām un Ungāriju, kā arī UEFA Čempionu līgā, kur 12.septembrī sāksies grupu turnīra cīņas.

Spānijas Superkausā uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, un atbildes mačs trešdien notiks Madridē.

pievienota 8. un 9.rindkopa

Top komentāri

dabisks process
d
Aug buciņš, aug radziņi... Drīz būs vecs kazāzis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi