Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Zidāns dusmīgs par izplatītajiem meliem par viņa piedalīšanos stadiona atklāšanā Čečenijā

Bijušais Francijas futbola izlases pussargs Zinedins Zidāns ir dusmīgs par meliem, ko izplatījuši Čečenijas sporta dzīves vadītāji, ka viņš pieņēmis ielūgumu maijā piedalīties stadiona atklāšanā Groznijā.

9. maijā Groznijā notiks Ahmeda Kadirova vārdā nosauktā jaunā stadiona atklāšana. Kadirovs gāja bojā bumbas sprādzienā 2004. gadā. Čečenijas sporta ministrs Haidars Alhanovs ceturtdien paziņoja, ka Zidāns pieņēmis ielūgumu piedalīties svinīgajā pasākumā, kurā varētu būt klāt arī Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) prezidents Mišels Platinī.

''Vispirms es neesmu saņēmis nekādu ielūgumu nekādā veidā. Protams, ka šajā pasākumā tāpēc nepiedalīšos. Turklāt man šajā laikā ir plānoti pasākumi saistībā ar Madrides ''Real'','' paziņojis Zidāns.

Vietējo futbola komandu ''Terek'' vada bijušais Nīderlandes izlases uzbrucējs Rūds Gulits. Martā pašreizējais Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs sarīkoja draudzības spēli ar Brazīlijas veterānu komandas piedalīšanos, kurā spēlēja arī 1994. gada pasaules čempioni Bebetu un Dunga.

Pēdējo 15 gadu laikā pilsoņu karā Čečenijā, cīnoties spēkiem, kas vēlas neatkarību no Krievijas, un spēkiem, kas atbalsta šā reģiona atrašanos Krievijas sastāvā, dzīvību zaudējuši desmitiem tūkstošu cilvēku. Groznija joprojām tiek uzskatīta par nemierīgu pilsētu, kurā katru nedēļu notiek apšaudes un bumbu sprādzieni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi