Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Zidāns: Ronaldu guva vienus no skaistākajiem vārtiem futbola vēsturē

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu otrdien UEFA Čempionu līgas mačā guva vienus no skaistākajiem vārtiem futbola vēsturē, secina Spānijas granda Madrides Real galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Real otrdien UEFA čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē viesos ar 3:0 pārspēja Itālijas klubu Turīnas Juventus. Uzvarētājiem divus vārtus guva Ronaldu, otros no tiem iesitot "šķērītē".

"Krištianu dara lietas, ko spēj tikai viņš. Var teikt, ka tie bija vieni no skaistākajiem vārtiem futbola vēsturē," teica Zidāns, atminoties savu vārtu guvumu 2002.gada UEFA Čempionu līgas finālā. "Varbūt tie nebija tik skaisti kā mani Glāzgovā gūtie vārti."

"Esmu ne tikai treneris, bet arī futbola fans. Kad ieraugu ko tādu... Tieši tāpēc Ronaldu atšķiras no pārējiem, jo var paveikt šādas lietas. Esmu laimīgs par viņu un gandarīts, ka viņš ir mūsu komandā," uzsvēra Zidāns.

Par lielisko meistarstiķi portugālis saņēma arī Juventus līdzjutēju aplausus.

"Juventus līdzjutēji aplaudēja ne tikai Ronaldu, bet arī viņa komandai. Tas ir skaisti, bieži to neredzēt," atzīmēja Zidāns.

Tāpat Ronaldu lielīja pretinieku galvenais treneris Masimiljāno Alegri.

"Grūti teikt, vai Ronaldu gūtie vārti ir paši labākie futbola vēsturē, bet tie patiešām bija īpaši vārti. Varu tikai palielīt par to, ko viņš šobrīd spēj. Juventus fani, apsveicot Ronaldu ar vārtu guvumu, sniedza lielisku paraugstundu pārējai pasaulei. Futbols ir izrāde, kurā ir 22 un vairāk augsta līmeņa spēlētāji, un, redzot šādus vārtus, ir pareizi aplaudēt," teica Alegri.

Ronaldu pēdējās sešās spēlēs pret Juventus raidījis bumbu Džanluidži Bufona sargātajā cietoksnī.

"Viņš ir paša augstākā līmeņa futbolists, kurš kopā ar Lionelu Mesu sasniedz virsotnes. Viņus var salīdzināt ar Maradonu un Peli, kuri izšķīra maču likteņus un atnesa savām komandām trofejas," secināja Bufons.

"Spēlējot pret vienu no pasaulē labākajiem futbolistiem, visam ir jāstrādā perfekti. Ja viņam tiek dota vieta, uzreiz seko sods. Viņš guva vārtus, kas ieies vēsturē. Diemžēl tie vārti tika gūti pret mums," stāstīja Juventus aizsargs Andrea Barzagli.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka otrdien citā ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Minhenes Bayern viesos ar 2:1 pieveica Sevilla vienību. Savukārt trešdien Liverpool divu Anglijas premjerlīgas komandu duelī savā laukumā uzņems Mančestras City, kamēr Spānijas grands Barcelona savu skatītāju priekšā tiksies ar Itālijas A sērijas komandu AS Roma.

Atbildes mači norisināsies nākamajā nedēļā.

Komandas, kuras uzvarēs divu spēļu summā, iekļūs pusfinālā, kas notiks aprīļa un maija vidū, savukārt turnīra fināls 26.maijā paredzēts Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

Top komentāri

np
n
ja nav youtube vai gribas palielīt savējo , tad protams . Skaisti bet ne vairāk .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi