Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Zināmas visas Copa America ceturtdaļfinālistes

Ar trešās kārtas C apakšgrupu spēlēm svētdien tika noskaidroti pēdējie Dienvidamerikas valstsvienību futbola turnīra "Copa America" ceturtdaļfinālisti.Vispirms ar bezvārtu neizšķirtu 0:0 (0:0) noslēdzās Kolumbijas un Peru mačs.Ja nākamā cīņa, kurā Brazīlija tikās ar Venecuēlu, noslēgtos ar kaut neizšķirtu, tad abas vienības būtu sasniegušas ceturtdaļfinālu, bet kolumbiešiem turnīrs būtu beidzies.

Tomēr apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē Brazīlija bija pārāka ar 2:1 (1:0), tādejādi nodrošinot vietu izslēgšanas spēles arī Kolumbijai.Mača rezultātu jau devītajā spēles minūtē atklāja brazīliešu aizsargs Tjagu Silva, kurš pēc stūra sitiena izspēles saņēma bumbu un raidīja to vārtos. Savukārt otrā puslaika sestajā minūtē ar sitienu no vārtu priekšas pārsvaru dubultoja pussargs Rovertu Firminu.Lai gan sešas minūtes pirms pamatlaika beigām venecuēliešiem vienus vārtus atguva uzbrucējs Nikolass Fedors, tomēr atlikušajā spēles laikā rezultātu izlīdzināt neizdevās un uzvaru ar 2:1 svinēja Brazīlija.Kā zināms, atlikušo "Copa America" turnīru no skatītāju tribīnēm nāksies noraudzīties brazīliešu zvaigznei Neimaram, kurš saņēma četru spēļu diskvalifikāciju par incidentu spēlē, kurā Brazīlija ar 0:1 piekāpās Kolumbijai."Vislabākais ir tas, ka mums šodien bija saliedēta komanda. Tā arī futbols tiek spēlēts - komandās. Ja tu esi individuāli labs spēlētājs, tad tu zaudē koncentrēšanos uz komandas interesēm. Neimars ar mums vairāk nebūs šajā turnīrā, bet mēs spēlēsim uz viņu jau citādā nozīmē. Ceturtdaļfināla mačs pret Paragvaju būs smaga cīņa, jo jebkura komanda šajā turnīrā ir spēcīga," pēc uzvaras pauda vārtu guvējs Silva.Uzvaru C grupā ar sešiem punktiem izcīnīja Brazīlija, kamēr otrā un trešā ar četriem punktiem bija attiecīgi Peru un Kolumbija. Savukārt Venecuēlai ar trim punktiem turnīrs ir noslēdzies.Ceturtdaļfinālā Brazīlija spēkosies pret Paragvaju, kas brazīliešus no turnīra šajā pašā posmā izslēdza pirms četriem gadiem. Tāpat ceturtdaļfinālā Urugvaja spēkosies ar Čīli, kuras zvaigzne Arturo Vidals ar trim vārtiem ir rezultatīvākais spēlētājs turnīrā, bet pagājušā otrdienā tika aizturēts par avārijas izraisīšanu alkohola reibumā. Tiesa gan nākamajā dienā Vidalu atbrīvoja, taču atņēma viņam autovadītāja apliecību un pussargam būs jāatskaitās Milānā esošajā Čīles konsulātā.Tāpat ceturtdaļfinālā Bolīvija stāsies pretī Peru, bet Argentīnai būs duelis ar Kolumbiju."Copa America" turnīrs Čīlē ilgs līdz 4.jūlijam.Kā ierasts, "Copa America" turnīrā spēlē desmit Dienvidamerikas futbola valstsvienības, kā arī divas pieaicinātās izlases, kas šoreiz ir Meksika un Jamaika.Pirms četriem gadiem par "Copa America" čempioni kļuva Urugvajas izlase, kas finālā ar 3:0 pieveica Paragvaju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi