Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zviedrijas futbola izlases galvenais treneris nepieļauj iespēju, ka Ibrahimovičs varētu atgriezties valstsvienībā

Zviedrijas futbola izlases galvenais treneris Janne Andešsons nepieļauj iespēju, ka zviedru futbola zvaigzne Zalatans Ibrahimovičs varētu atgriezties valstsvienībā.

Kau ziņojām, ka Zviedrijas un Itālijas futbolisti pirmdien Milānā cīnījās neizšķirti 0:0 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas "play-off" kārtas atbildes spēlē, bet uz četrgades nozīmīgāko turnīru ceļazīmi izcīnīja zviedri, kuri bija uzvarējuši pirmajā mačā ar rezultātu 1:0.

Zviedrija Pasaules kausa finālturnīrā spēlēs pēc 12 gadu pārtraukuma, bet itāļiem čempionāts ies secen pirmo reizi kopš 1958.gada.

Pēc pērnā gada Eiropas čempionāta zviedru spilgtākā zvaigzne Ibrahimovičs paziņoja par karjeras beigām valstsvienībā, bet iekļūšana Pasaules kausa finālturnīrā radījusi jautājumus par viņa iespējamo atgriešanos.

"Tas ir neticami! Futbolists pirms pusotra gada paziņoja par karjeras beigām izlasē, bet mēs vēl joprojām par viņu runājam. Domāju, ka mums jārunā par tiem lieliskajiem futbolistiem, kuri šobrīd ir mūsu komandā," jautājumi par Ibrahimoviča atgriešanos sadusmoja Andešsonu.

Zviedrijas izlases treneris atzīmēja komandas saliedētību.

"Mačā ar Itāliju laukumā bija daudz varoņu. Esmu ļoti saviļņots, kā arī esmu apmierināts ar rezultātu," uzsvēra zviedru treneris.

Viņš gan nepieļauj iespēju, ka Ibrahimovičs varētu atgriezties izlasē.

"Kad Ibrahimovičs bija ar mums, mēs spēlējām citāda stila futbolu. Viņš ir īsts čempions, taču tagad mums vajag pielāgoties un atrast cita stila futbolu," teica Andešsons.

Kā vēstīts, pirmajā mačā ar 1:0 uzvarēja zviedri, kuriem vārtus guva pussargs Jākobs Jūhansons, kurš atbildes spēlē pirmajā puslaikā guva savainojumu.

Eiropas zonas kvalifikācijas "play-off" kārtā Šveice divu spēļu summā ar 1:0 pārspēja Ziemeļīriju, bet Horvātija ar 4:1 apspēlēja Grieķiju.

Pēdējā izlase no Eiropas tiks noskaidrota otrdien, kad tiksies Dānija un Īrija, kas sestdien Kopenhāgenā nospēlēja neizšķirti 0:0.

No Eiropas zonas ceļazīmes uz Pasaules kausu ieguvušas Beļģija, Vācija, Anglija, Spānija, Polija, Islande, Serbija, Portugāle, Francija, Šveice, Horvātija un Zviedrija, kurām pievienosies vēl viena komanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi