Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Blues hokejisti viesos panāk 7. spēli Stenlija kausa Rietumu pusfinālā

Sentluisas Blues komanda svētdien panāca izšķirošo spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā.

Blues pusfināla sestajā spēlē viesos ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) pārspēja Dalasas Stars, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-3.

Sērijas izšķirošā spēle notiks otrdien Sentluisā.

Jau pēc nospēlētām 63 sekundēm Blues aizsargs Alekss Pjetrandželo no vidējas distances raidīja ripu vārtos, atklādams cīņas rezultātu. Perioda otrajā pusē, 12.minūtē Tailers Segins bija pretinieku vārtu priekšā pie atlēkušās ripas un vairākumā izlīdzināja rezultātu.

Otrā perioda 13.minūtē Deivids Perons atguva viesiem vadību, bet mača galvenie notikumi risinājās trešās trešdaļas pirmajā pusē. Vispirms perioda astotajā minūtē pēc Koltona Pareiko spēcīga metiena ripa trāpīja pa plecu Stars vārtsargam Benam Bišopam, kurš nokrita un pazaudēja nūju. Džeidams Švarcs, izmantojot situāciju, kad tiesneši neapturēja spēli, raidīja ripu tukšos vārtos.

Pusminūti vēlāk Blues hokejisti izslidoja divatā pret Bišopu, Semijam Blejam pārspējot Stars vārtsargu. Pēc šīs epizodes Bišops tika nomainīts, viņa vietā vārtos stājoties Antonam Hudobinam, kurām tā bija debija Stenlija kausa izcīņā.

 

"Zinājām, ka šī būs gara sērija, jo Blues ir laba komanda," pēc cīņas teica Stars kapteinis Džeimijs Bens. "Viņi labi spēlē aizsardzībā un komandai ir labs vārtsargs, tāpēc mums jāatrod veidi, kā dabūt ripu tīklā."

Otrā Rietumu konferences pusfinālā Sanhosē Sharks ir vadībā ar 3-2 pret Kolorādo Avalanche.

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas Capitals, kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas Golden Knights, pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni. Šīs abas komandas jau izstājušās no šīs sezonas Stenlija kausa izcīņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi