Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bruins Austrumu finālu sāk ar rezultatīvu uzvaru

Divi ātri vārti ceturtdien nodrošināja Bostonas Bruins komandai uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē.

Austrumu konferences fināla pirmajā mačā Bruins savā laukumā ar 5:2 (1:1, 0:1, 4:0) pieveica Karolīnas Hurricanes, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Pēc Grega Makgeka precīzā metiena Hurricanes cīņas 30.minūtē izvirzījās vadībā ar 2:1, tomēr viesiem vārtus vairs nebija lemts gūt. Savukārt spēles 43.minūtē Bruins hokejisti Markuss Jūhansons un Patriss Beržerons ar 28 sekunžu intervālu vairākumā guva divus vārtus, kas mājiniekiem ļāva izvirzīties vadībā.

Savukārt 58.minūtē Čārijs Koils raidīja ripu jau tukšos Hurricanes vārtos, bruģējot komandas ceļu pretī uzvarai, bet punktu cīņai 11 sekundes vēlāk pielika Kriss Vāgners.

"Ir patīkami gūt vārtus ar tik īsu laika sprīdi. Mums izdevās pārņemt iniciatīvu, un arī citas maiņas atvērās. Tas bija tieši tas, kas mums nepieciešams," pauda Beržerons.

Stenlija kausa izcīņas ietvaros Bruins komanda tagad guvusi jau četras uzvaras pēc kārtas, tikmēr Hurricanes hokejistiem pārtrūkusi sešu panākumu sērija.

"Ja vēlamies uzvarēt, mums ir jāspēlē labāk. Mums bija labi izrāvieni, taču ar to nav pietiekami. Tagad mums ir jāņem vērā šī mācība un nākamajā mačā jāparāda labāks sniegums," pikts bija Hurricanes galvenais treneris Roderiks Žans Brindamūrs.

Sērijas otrais mačs notiks svētdien Bostonā.

Tikmēr Rietumu konferences finālā sacentīsies Sanhosē Sharks un Sentluisas Blues.

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas Capitals, kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas Golden Knights, pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni. Abas vienības šosezon vairs neturpina savas gaitas Stenlija kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi