Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Bruins nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa otrās kārtas

Bostonas Bruins hokejisti ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā nonāca uzvaras attālumā no otrās kārtas sasniegšanas, kamēr Vašingtonas Capitals savā sērijā panāca izlīdzinājumu.

Bruins ceturtdien viesos ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Toronto Maple Leafs, Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Uzvaras vārtus viesiem 37.minūtē guva Breds Maršāns, divas rezultatīvas piespēles izdarīja "play-off" rezultatīvākais vīrs Davids Pastrņāks, bet vārtos Tūka Rasks atvairīja 31 no 32 metieniem. Tikmēr Maple Leafs labā vārtus guva čehs Tomāšs Plekanecs.

Pastrņāks četros "play-off" mačos nopelnījis 11 (4+7) rezultativitātes punktus.

Bruins šo maču aizvadīja bez viena no saviem līderiem Patrisa Beržerona, komandai neatklājot kāda iemesla dēļ uzbrucējs nav spēles pieteikumā.

"Spēles sākumā labāki bija Maple Leafs, taču mēs pēc tam "ieslēdzām" savas kājas, sākām slidot ātrāk, kontrolēt labāk ripu, kas ļāva gūt vārtus," pēc mača sacīja Bostonas kluba treneris Brūss Kesidijs.

Sestdien, kad abas komandas tiksies Bostonā, mājiniece Bruins var nodrošinot vietu konferences pusfinālā.

Tikmēr citā Austrumu konferences duelī Vašingtonas Capitals viesos ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) uzvarēja Kolumbusas Blue Jackets, sērijā panākot neizšķirtu 2-2.

Toms Vilsons un Tīdžejs Ošī pirmajos divos periodos panāca 2:0 Capitals labā, bet trešās trešdaļas sākumā Aleksandrs Ovečkins pārsvaru trīskāršoja. Blue Jackets spēlētājs Būns Dženers vienus vārtus gan vēlāk atguva, taču pamatlaika beigās Jevgēņijs Kuzņecovs atjaunoja trīs ripu pārsvaru.

Maiņas biedri Kuzņecovs, Ovečkins un Vilsons kopā tika pie septiņiem rezultativitātes punktiem, jo pirmais no viņiem divas reizes asistēja partneriem, bet Ovečkins un Vilsons izdarīja pa vienai rezultatīvai piespēli.

Šajā sērijā abas komandas pagaidām labāk spēlējušas viesos, jo Blue Jackets pirmajos divos mačos Vašingtonā guva divas uzvaras papildlaikā, bet no Kolumbusas mājup ar divām uzvarām brauc Capitals vīri.

"Nākamā spēle būs izšķirošā," uzskata Capitals galvenais treneris Berijs Trocs. "Kāda no komandām ar uzvaru pretiniekus noliks ar muguru pret sienu. Mums jābūt gataviem, taču domāju, ka pēdējos divos mačos esam atraduši savu spēli, kura nu jāparāda arī mājās."

Sērijas piektā spēle sestdien notiks Vašingtonā.

Austrumu konferencē vēl neviena no komandām nav pārvarējusi pirmo kārtu, bet Rietumu konferencē tālāk tikušas jau Vegasas Golden Knights un Sanhosē Sharks, kas četros mačos "sausā" atstāja attiecīgi Losandželosas Kings un Anaheimas Ducks.

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsburgas Penguins ar 4-2 uzvarēja Nešvilas Predators komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi