Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Canucks uzbrucējs Mote gūst divus vārtus 11 sekunžu laikā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras Canucks uzbrucējs Tailers Mote trešdien guva divus vārtus 11 sekunžu laikā.

"Canucks" vienība trešdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 3:0, 1:1) pārspēja Ņujorkas "Rangers" vienību.

Mote savus pirmos vārtus spēlē guva cīņas 30.minūtē, tobrīd panākdams 2:0, bet tikai 11 sekundes vēlāk viņš iemeta arī otru ripu. Šī ir pirmā reize hokejista NHL karjerā, kad viņš viena mačā laikā guvis vismaz divus vārtus.

"Esmu priecīgs, ka tiku pie divām lieliskām iespējām," pēc mača teica Mote, kurš pie rezultativitātes punktiem nebija ticis iepriekšējās 17 spēles. "Mana spēle ir diezgan vienkārša - jācīnās par katru metru, smagi jācīnās, labi jāspēlē aizsardzībā un jādara tas fiziski."

Citā trešdienas NHL spēlē pēc četriem vārtiem pirmajā trešdaļā Čikāgas "Blackhawks" izbraukumā ar 5:4 (4:0, 1:1, 0:3) pieveica spēcīgo Toronto "Maple Leafs".

Čikāgas komanda pašlaik guvusi četras uzvaras pēc kārtas, kas uzlabojis tās izredzes pacīnīties par dalību Stenlija kausa izcīņā. Uzvarētājiem ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Brendons Sāds.

Vēl vienā mačā septiņu zaudējumu sēriju pārtrauca Ņūdžersijas "Devils", kas izbraukumā ar 6:3 (2:2, 3:1, 1:0) uzvarēja Edmontonas "Oilers".

"Oilers" sastāvā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Konors Makdeivids, kurš tādējādi jau trešo sezonu pēc kārtas guvis 100 rezultativitātes punktus. Tikmēr Edmontonas komandas vārtos neveiksmīgu maču aizvadīja Miko Koskinens, kurš atvairīja tikai 14 no 18 metieniem un otrajā periodā tika nomainīts.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 110 punktiem 70 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 93 punktiem 70 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 85 punktiem 70 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 69 punktiem 69 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 52 punktiem 70 mačos ir Otavas "Senators, kuru pārstāv uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 94 punktiem 70 mačos atrodas Sanhosē "Sharks", no kuras par punktu atpaliek arī 70 spēles aizvadījusī Kalgari "Flames".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi