Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Dinamo gada pēdējā spēlē Maskavā tiekas ar Spartak

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo savā pēdējā šī gada spēlē tiekas ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas Spartak.

Spēle starp abām komandām Maskavā paredzēta plkst.13.30, to tiešraidē translējot kanālam "TV3 Sport 2".

Šī rīdziniekiem šogad ir pēdējā spēle, bet 2021.gads iesāksies ar četrām mājas spēlēm pēc kārtas.

Pagājušajā pirmdienā rīdzinieki aizvadīja savu pēdējo šī gada mājas spēli, kurā ar 5:6 papildlaikā piekāpās "Soči" komandai, kas vienubrīd bija iedzinējos ar 1:4. Vēl iepriekš "dinamieši" mājās ar 1:4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA, bet ar 4:6 atzina Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārākumu. Vēlāk izbraukumā "Dinamo" viesos atspēlēja divu vārtu deficītu un papildlaikā ar 2:3 piekāpās Minskas "Dinamo", bet ar šādu pašu rezultātu pamatlaikā 28.decembrī zaudēts "Torpedo".

Rīgas komanda pret "Torpedo" piedzīvoja jau sesto neveiksmi pēc kārtas. Šomēnes "Dinamo" vienīgo uzvaru negaidīti izcīnīja pret SKA, kas "bullīšos" zaudēja ar 3:4.

Veiksmīgāka gada nogale padevusies "Spartak", kas pēdējos piecos mačos uzvarējusi "Soči" (4:3), Maskavas apgabala "Vitjaz" (5:3) un spēcīgo Omskas "Avangard" (3:2 papildlaikā). Divas dienas pirms Ziemassvētkiem maskavieši ar 0:3 atzina Kazaņas "Ak Bars" pārākumu, bet pēdējā duelī ar 0:6 zaudēts Maskavas "Dinamo".

Šosezon abas komandas savā starpā vēl nav tikušās, bet pagājušajā sezonā aizvadīti četri savstarpēji dueļi, kuros uzvaras dalītas uz pusēm. Kopumā KHL čempionātā abi klubi tikušies 32 reizes, no kurām 18 gadījumos pārāki bijuši rīdzinieki.

Rīgas klubs ar 17 punktiem 38 mačos ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Spartak" ar 44 punktiem 40 spēlēs atrodama septītajā pozīcijā.

Rīgas "Dinamo" sastāvā vairs nav vārtsargi Iļja Proskurjakovs un Zeins Makintairs, taču ceturtdien komandai pievienojās cits krievu vārtsargs Ivans Naļimovs. Tāpat vienības rindas sestdien papildināja arī vārtsargs Jānis Voris, kā arī uzbrucēji Nikolajs Jeļisejevs un Andris Džeriņš.

Savainojuma un slimības dēļ Rīgā palika Staņislavs Gaļimovs, Džordans Murejs un Tonijs Sunds. Savukārt aizsargs Miks Tumānovs un uzbrucēji Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Gļebs Prohorenkovs, Patriks Zabusovs palika Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības "Rīgas" rindās.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

"Dinamo" komandas galvenā trenera Pētera Skudras un viņa asistentu rīcībā izbraukumā būs šādi hokejisti:

vārtsargi - Ivans Naļimovs, Bruno Brūveris, Reinis Liepiņš;

aizsargi - Jānis Jaks, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Ernests Ošenieks, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle;

uzbrucēji - Daniels Bērziņš, Rihards Bukarts, Roberts Bukarts, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Jevgeņijs Gračovs, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Dāvids Levins, Džeisī Lipons, Deniss Paršins, Gunārs Skvorcovs, Genadijs Stoļarovs, Jānis Švanenbergs, Daņila Larionovs, Gļebs Zirjanovs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi