Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Dinamo Ņižņijnovgorodā mēģinās tikt pie ceturtā panākuma pēc kārtas

Rīgas Dinamo komanda, turpinot kārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīs sezonas izbraukumu, šodien viesos tiekas ar Ņižņijnovgorodas Torpedo komandu. Mačs sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to translēs kanāls TVPlay Sports.

Rīgas komandai šī būs otrā spēle pēc teju divu nedēļu pārtraukuma. Otrdien rīdzinieki ar 4:3 viesos apspēlēja Ņižņekamskas Ņeftehimik, bet pirms došanās atpūtā Dinamo aizvadīja trīs labas mājas spēles - vispirms ar 1:2 zaudējot Sanktpēterburgas SKA, bet pēc tam ar 3:0 pārspējot Čerepovecas Severstaļ un ar 3:2 uzvarot Jaroslavļas Lokomotiv.

Savukārt Torpedo pēdējās divās spēlēs ir cietusi zaudējumus, tomēr Ņižņijnovgorodas komanda pirms abām neveiksmēm bija guvusi piecas uzvaras sešās spēlēs.

Abas komandas savā starpā tikušās 29 reizes, 17 panākumus gūstot Torpedo, no kuriem 14 bijuši pamatlaikā. Tikmēr Dinamo tikusi pie kopumā 12 uzvarām, no kurām tikai piecas ir pamatlaikā.

Šī izbraukuma turpinājumā sestdien Latvijas komandai būs duelis pret Gagarina kausa glabātāju Kazaņas Ak Bars.

Rīgas Dinamo ar 25 punktiem 25 spēlēs šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu, kamēr Torpedo ar 33 punktiem 26 cīņās ir tajā pašā pozīcijā Austrumos.

"Dinamo" izbraukumā devās ar iepriekš savainoto kanādiešu uzbrucēju Brendonu Makmilenu sastāvā. Pašlaik 28 gadus vecais Makmilens traumas dēļ nebija spēlējis kopš septembra beigām, bet otrdien atgriezās laukumā.

Tiesa, rīdzinieki izbraukumā būs spiesti iztikt bez savainotajiem aizsarga Kristapa Zīles un uzbrucēja Gunāra Skvorcova.

Tāpat izbraukumā devies trešais vārtsargs Maksims Tretjaks. Vēl pagājušajā nedēļā bija informācija, ka viņš karjeru turpinās Novosibirskas Sibirj komandā, tomēr šādas runas nepiepildījās.

Vēl izbraukumā nav devušies Roberts Mamčics, Roberts Lipsbergs, Mārtiņš Dzierkals un Egils Kalns, kuri palīdz Optibet Hokeja līgā (OHL) spēlējošajam fārmklubam Liepāja.

Kopā ar Rīgas klubu izbraukumā devušies kopumā trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 15 uzbrucēji. Galvenā trenera Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā būs vārtsargi Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs, Maksims Tretjaks; aizsargi Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Dmitrijs Šuļenins, Kristaps Sotnieks, Marks Entonijs Zaneti; uzbrucēji Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Rihards Marenis, Brendons Makmilens, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Dinamo kanādiešu aizsargs Metjū Majone saņēmis visvairāk balsu KHL Visu zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā, turklāt Bobrova divīzijas sākumsastāvā iebalsots arī rīdzinieku zviedru uzbrucējs Līnuss Videls.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 13 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi