Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Dinamo noslēdz līgumus ar ilggadējiem uzbrucējiem Meiju un Rēdlihu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas Dinamo gaidāmajā sezonā pārstāvēs tās ilggadējie uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Gints Meija, pirmdien paziņoja klubs.

36 gadus vecais Rēdlihs nākamsezon Dinamo aizvadīs savu 11.sezonu. 

Pagājušajā sezonā uzbrucējs piedalījās visās 62 regulārā čempionāta spēlēs, tajās gūstot sešus vārtus un pievienojot 13 rezultatīvas piespēles.

Uzbrucējam šī būs jau 11.sezona Rīgā. Viņš ir kluba rekordists aizvadītajās spēlēs (581), kā arī ir otrais rezultatīvākais Dinamo hokejists - 293 rezultativitātes punkti (120 vārti un 173 piespēles).

Rēdlihs profesionāļa karjeras laikā spēkus izmēģinājis arī Zviedrijā un Baltkrievijā, bet pēdējās 12 sezonas aizvadītas KHL. Divās no tām viņš pārstāvēja Jaroslavļas Lokomotiv.

Latvijas izlases rindās Rēdlihs piedalījies 12 pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs. Pasaules meistarsacīkstēs uzbrucēja kontā 71 spēle, kurās gūti 11 vārti un atdotas 19 rezultatīvas piespēles.

Tāpat Dinamo pagarinājusi līgumu ar Meiju, kuram Dinamo aizvadījis visas iepriekšējās 12 sezonas.

32 gadus vecais Meija 2019./20.gada KHL sezonā piedalījās 57 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva septiņus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvas piespēles.

Kopumā KHL Meija aizvadījis 530 spēles, kurā iekrāti 111 rezultativitātes punkti - 49 vārti un 62 piespēles.

Meija ārzemēs nav spēlējis un Latvijas izlasei kopumā palīdzējis deviņos pasaules čempionātos un vienā Olimpiādē. 60 pasaules čempionāta spēlēs Meija izcēlies ar septiņiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Pirmdien par vienības galveno treneri apstiprināts latviešu hokeja speciālists Pēteris Skudra, bet otrdien tika prezentētas vienības jaunās spēļu formas un kluba logo.

Vēlāk tika parakstīts arī pirmais līgums ar kādu no hokejistiem. Komandai kā pirmais pievienojās Lauris Dārziņš, bet iepriekš līgums no pamatsastāva spēlētājiem bija vien Emīlam Ģēģerim.

Svētdien kļuva zināms, ka Rīgā nākamsezon nebūs redzams lietuvietis Nerijus Ališausks, bet iepriekš leģionāra gaitās devās arī Uvis Balinksis.

Dinamo aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

papildināts viss teksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi