Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Dinamo oficiāli pamet arī vārtsargs Makintairs

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo pirmdien pārtraukusi līgumsaistības ar vārtsargu Zeinu Makintairu, vēsta klubs.

Pirms četrām dienām Makintairs tika ievietots atteikuma draftā, bet neviena cita KHL komanda 48 stundu laikā nepieteicās uz viņa pakalpojumiem.

28 gadus vecais amerikānis Makintairs šajā sezonā laukumā devās sešās spēlēs, vidēji ielaižot 4,65 ripas un atvairot 79,6% metienu.

Makintairs iepriekšējā sezonā spēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandās Utikas "Comets" un Binghemtonas "Devils". "Comets" rindās viņš aizvadīja 24 spēles, tajās vidēji ielaižot 3,16 vārtus un atvairot 89,4% metienu, tikmēr "Devils" rindās viņa sniegums uzlabojās - četrās spēlēs vidēji ielaisti 0,75 vārti un atvairīti 97,7% raidījumu.

Lielāko daļu karjeras vārtsargs pavadījis AHL komandā Providensas "Bruins", bet šajā čempionātā viņa rēķinā kopumā 183 spēles.

2010.gadā vārtsargu NHL draftā ar kopējo 165.numuru sestajā kārtā izraudzījās Bostonas "Bruins", kuras rindās viņš līdz šim aizvadījis astoņas spēles. Makintairs NHL astoņos dueļos vidēji ielaidis 3,96 ripas un atvairījis 85,8% metienu.

Kopš nedēļas nogales Rīgas kluba sastāvā vairs nav krievu uzbrucēja Pāvela Černova, kurš pret naudas kompensāciju aizmainīts uz Maskavas "Spartak". Tāpat pārtraukta sadarbība ar vārtsargu Iļju Proskurjakovu, kurš pirms tam tika ievietots atteikumu draftā.

Rīgas vienības pirmais vārtsargs šosezon ir Staņislavs Gaļimovs. Rīdziniekiem pieejamas arī rezerves Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā "Rīga", no kuras šosezon trīs spēlēs talkā devies Ēriks Vītols.

Pirmdien rīdzinieki savā šī gada pēdējā mājas spēlē jau ceturto reizi šosezon tiksies ar "Soči" vienību.

"Dinamo" ar 15 punktiem 35 mačos ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences klubiem un ir vājākā komanda visā līgā. Rietumu priekšpēdējā pozīcijā esošā "Soči", kas aizvadījusi par cīņu vairāk, ir 11 punktu attālumā.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi