Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dinamo pārbaudīs Zirjanovu un Skvorcovu; atlaiž aizsargu O'Braienu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo trešdien paziņojusi, ka tās rindām uz pārbaudes laiku pievienojušies divi uzbrucēji Gļebs Zirjanovs un Gunārs Skvorcovs, kurš šajā vienībā iepriekš aizvadījis septiņas sezonas.

Zirjanovs šo sezonu iesāka citā KHL komandā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuras rindās desmit mačos vidēji laukumā pavadīja 13 minūtes un 32 sekundes. Uzbrucējs šosezon guvis divus vārtus. 

Iepriekš hokejists spēlējis arī Novosibirskas "Sibirj", bet lielāko daļu karjeras viņš pavadījis Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL).

Tāpat komandai uz pārbaudes laiku pievienojies Skvorcovs, kurš pirms došanās uz Pekinu, septiņas sezonas pavadīja "Dinamo" rindās.

Uzbrucējs, kurš pagājušajā nedēļā Latvijas izlases rindās izcīnīja "Deutschland Cup", šosezon KHL piedalījies četrās spēlēs. Laukumā Skvorcovs vidēji spēlē pavadījis nepilnas 14 minūtes un iekrājis vienu rezultatīvu piespēli.

Liepājas hokeja skolas audzēknis savu pirmo sezonu Rīgas "Dinamo" rindās aizvadīja 2012./13.gada sezonā, kad KHL čempionātā nospēlēja 23 mačus, bet vēlāk tika nosūtīts uz Liepājas "Metalurga" komandu, kas gan šobrīd zināma ar nosaukumu "Liepāja".

Turpmākajās sezonās hokejists lielākoties spēlēja tikai "Dinamo", bet pavasaros devās palīgā arī Latvijas izlasei.

Kopumā viņš KHL aizvadījis 319 regulārā čempionāta spēles, kas iespēts deviņu sezonu laikā. Šajā laika sprīdī viņš izcēlies ar 22 vārtiem un 30 rezultatīvām piespēlēm, bet sešās "play-off" spēlēs pie punktiem nav ticis.

"Dinamieši" pēdējo maču aizvadīja 7.novembrī, kad ar 1:3 piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik", zaudēto spēļu sēriju pagarinot līdz desmit mačiem.

Dienu iepriekš vienību pameta ilggadējie uzbrucēji Gints Meija un Miķelis Rēdlihs.

Savukārt pēcpusdienā "Dinamo" paziņoja, ka pēc savstarpējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar 27 gadus veco kanādiešu aizsargu Endrū O'Braienu.

Aizsargs Rīgas komandā šosezon laukumā devās septiņās spēlēs, kurās ar rezultativitāti neizcēlās. Viņš vidēji mačā nospēlēja 12 minūtes un 33 sekundes, nopelnot negatīvu lietderību -3.

O'Braiens lielāko daļu savas profesionālās sportista karjeras ir aizvadījis Amerikas Hokeja līgā (AHL). Šajā viņš čempionātā aizvadījis 213 regulārās sezonas spēles, kurās guvis 50 rezultativitātes punktus (16+34). Izslēgšanas cīņās viņa kontā trīs mači bez rezultativitātes punktiem.

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 18 spēlēs ieņem pēdējo vietu KHL čempionātā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

papildināta 11.-13. rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi