Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Dinamo savā laukumā piekāpjas Znaroka un Vītoliņa vadītajai Spartak

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo svētdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Maskavas Spartak.

Vārtus "Dinamo" komandas labā guva Džeisī Lipons.

Rīgas hokejisti jau otrajā minūtē tika pie iespējas spēlēt vairākumā, kas gan netika izmantots, taču vēlāk arī pašiem izdevās noturēt viena vīra pārspēku. Pirmajā periodā spēle ritēja piesardzīgi, bet vienā no epizodēm Anatolijs Ņikoncevs aizslidoja pretuzbrukumā un pēc nonākšanas viens pret viens ar Jāni Vori pārspēja latviešu vārtsargu.

Otrajā periodā komandas pa vārtiem meta līdzvērtīgi, bet laukuma saimniekiem labākā izdevība panākt neizšķirtu bija četras minūtes pirms trešdaļas beigām, kad divatā pret vienu aizsargu izslidoja Miks Indrašis un Lipons, taču ripa līdz otrajam nenonāca.

Trešās nogriežņa pirmajā pusē "Dinamo" nonāca mazākumā un trīs sekundes pēc tā beigām, rīdziniekiem būtībā spēlējot ar četriem laukuma spēlētājiem, Artjoms Fjodorovs panāca 2:0 "Spartak" labā. Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Andra Džeriņa un Indraša piespēlēm Lipons no aizvārtes meta ripu pretī vārtiem un tā rikošetā no "Spartak" hokejistiem nonāca tīklā - 1:2.

Pamatlaika pēdējā minūtē Pēteris Skudra Vori nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, taču neizšķirtu izraut neizdevās.

Iepriekšējā izbraukuma sērijā, kurā "dinamieši" aizvadīja piecas spēles, divus punktus papildlaikā izdevās izcīnīt pret Kazaņas "Ak Bars". Pēc tam mājās tika piedzīvoti divi minimāli zaudējumi pret Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" (1:2) un Čerepovecas "Severstaļ" (2:3), taču nākamajā mačā neizdevās noturēt divu vārtu pārsvaru pret Maskavas CSKA, kas papildlaikā uzvarēja ar 4:3. Pēdējā spēlē "dinamieši" "bullīšos" ar 4:5 viesos atzina Ufas "Salavat Julajev" pārākumu.

"Dinamo" zaudējusi pēdējās septiņās spēlēs, kamēr "Spartak" panākumi mijas ar neveiksmēm. Vienība pēdējā mačā ar 2:5 zaudēja Čerepovecas "Severstaļ", bet iepriekš 5:3 izdevās uzvarēt Pekinas "Kuņluņ Red Star". Janvāra izskaņā maskavieši mājās ar 1:3 piekāpās Magņitagorskas "Metallurg" un ar 0:5 Sanktpēterburgas SKA.

Abas komandas šosezon savā starpā tikās 30.decembrī, kad "Dinamo" viesos uzvarēja ar 5:2. Kopumā KHL čempionātā abi klubi savā starpā aizvadījuši 34 spēles, no kurām 19 gadījumos uzvarējuši rīdzinieki.

Rīgas klubs ar 25 punktiem 53 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Spartak" ar 56 punktiem 54 mačos ierindojas devītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Pēc spēles ar "Spartak" rīdzinieki viesos tiksies ar Omskas "Avangard", bet pēc tam atkal ieplānota mājas spēle.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu grupā un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi