Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dinamo sekmes uzlabo noskaņojumu pirms Tālo Austrumu izbraukuma

Rīgas Dinamo sezonas ievadā ieguvusi septiņus no maksimālajiem desmit punktiem, daļēji laužot savu reputāciju kā vienai no vājākajām aizvadītās sezonas komandām KHL. Rīgas klubu tagad sagaida fiziski smagais triju spēļu izbraukums Tālajos Austrumos, taču sporta totalizatora Betsafe bukmeikeri savās prognozēs Dinamo izredzes šobrīd vērtē krietni pozitīvāk nekā pirms sezonas sākuma.

Tālo Austrumu izbraukums ir trīs spēļu cikls, viesojoties pie Vladivostokas Admiral, Habarovskas Amur un Ķīnas komandas Kunlun Red Star. Šis izbraukums ir sarežģīts pārbaudījums arī Krievijas rietumu un centrālās daļas komandām, kamēr īpaši lielas grūtības tas sagādā ārpus Krievijas bāzētajām komandām kā Minskas Dinamo, Helsinku Jokerit, Bratislavas Slovan un arī Rīgas Dinamo.

Papildus aklimatizācijas problēmām Dinamo būs jātiek galā arī ar smago grafiku, jo šīs trīs spēles paredzētas četru dienu laikā. Pēc svētdienas mača pret Kunlun sekos mazāk nekā 24 stundu periods līdz nākamajai spēlei, kas notiks jau Habarovskā pret Amur. Līdzīgs kalendārs Dinamo bija arī pagājušajā sezonā, kad Tālo Austrumu izbraukums tika aizvadīts tieši pirms Ziemassvētkiem, un toreiz Dinamo guva vienu uzvaru pamatlaikā, tiekot pie trim no maksimāli pieejamajiem deviņiem punktiem.

Šosezon KHL ir mainīta punktu sistēma, un par uzvaru pamatlaikā tiek iegūti tikai divi punkti. Ņemot vērā Dinamo negaidīti sekmīgo sezonas sākumu, kad uzvaras izdevās izcīnīt arī pret ļoti spēcīgām komandām, Betsafe bukmeikeri savās prognozēs paredz, ka Dinamo varētu savu punktu bagāžu krietni palielināt. Koeficients uz to, ka Dinamo tiks vismaz pie punkta katrā Tālo Austrumu izbraukuma spēlē, ir 4.00. Tāpat Betsafe piedāvājumā ir arī koeficients 3.00 uz to, ka dinamieši mājās no izbraukuma pārvedīs vismaz 4 punktus.

Pirms sezonas sākuma Dinamo spēlēs pret Avtomobilist un Metallurg bukmeikeru prognozēs tika izlikta kā ļoti izteikta pastarīte, tās uzvaru nosakot ar koeficientiem, kas lielāki par 5.00, taču Ģirta Ankipāna vadītā komanda apliecinājusi, ka pēc pagājušo sezonu neveiksmēm ir iespējams ceļš tikai augšup. Attiecīgi arī mainījušās Betsafe prognozes par tuvākajām spēlēm, un izbraukumā Ķīnā Dinamo uzvara, ieskaitot papildlaiku un pēcspēles metienus, novērtēta ar koeficientu 2.12.

Kamēr Rīgas Dinamo sezonas ievadā ieņem ļoti pagodinošo trešo vietu Rietumu konferencē, Kunlun Red Star ir tikusi tikai pie trim punktiem un atrodas desmitajā vietā Austrumu konferencē. Zemāk ir arī Amur un Admiral, kurām arī pagaidām tikai divi punkti, un tas savā ziņā arī paskaidro bukmeikeru pozitīvo noskaņojumu par Dinamo nākamajām spēlēm. Visas trīs Tālo Austrumu komandas tiek pieskaitītas līgas pastarītēm, kamēr Rīgas Dinamo ir paveikusi pietiekami daudz, lai vismaz šobrīd no šī statusa izvairītos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi