Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ducks uzbrucējs Terijs gūst punktus 13. NHL mačā pēc kārtas

Anaheimas Ducks uzbrucējs Trojs Terijs ceturtdien Sietlā guva divus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, Ducks svinot panākumu, bet Terijam pagarinot spēļu sēriju ar gūtajiem punktiem līdz 13 mačiem.

Anaheimas "Ducks" viesos apspēlēja līgas jaunpienācēju Sietlas "Kraken", kas piekāpās sesto uzvaru pēc kārtas svinošajām "pīlēm" ar 4:7 (0:1, 2:3, 2:3).

24.minūtē Terijs panāca 2:0, bet 21 sekundi pirms mača beigām raidīja ripu tukšos pretinieku vārtos, fiksējot spēles gala rezultātu.

Viesiem tā bija otrā tukšos vārtos raidītā ripa spēles pēdējo divu minūšu un 39 sekunžu laikā.

Terijs spēlē četrreiz meta pa vārtiem un reizi arī rezultatīvi piespēlēja.

Tagad viņa kontā ir 19 (11+8) rezultativitātes punkti 13 mačos, kas ir garākā sērija šosezon līgā. Iepriekš "Ducks" garākā sērija ir bijusi Anaheimas vienības kapteinim Raienam Geclafam, kurš 2016.gada februārī punktus guva 12 spēlēs pēc kārtas.

Komandas rekords - 19 spēles pēc kārtas ar rezultativitātes punktiem - kopš 2009./2010.gada sezonas pieder Korijam Perijam.

Geclafam šajā cīņā tika divas rezultatīvas piespēles, bet mājinieku rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Džereds Makkens.

"Ducks" punktus guva jau astotajā cīņā pēc kārtas, Rietumu konferencē ar 19 punktiem 15 cīņās izvirzoties otrajā vietā.

Septiņus vārtus viesu vārtos iemeta Kolorādo "Avalanche" hokejisti, kuri mājās sagrāva Vankūveras "Canucks" ar 7:1 (3:0, 3:0, 1:1).

Trīs (1+2) rezultativitātes punktus uzvarā sakrāja Miko Rantanens, bet vārtos 21 metienu atvairīja Dārsijs Kempers.

Septīto panākumu pēc kārtas svinēja Losandželosas "Kings", kas viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveica Covid-19 saslimšanas uzliesmojumu piedzīvojušo Otavas "Senators".

Uzvaras vārti tika Anžem Kopitaram, šajā sezonā izceļoties astoto reizi, bet vārtos visus 34 mājinieku metienus atvairīja Džonatans Kviks.

Vēl vienā cīņā Monreālas "Canadiens" pārtrauca Kalgari "Flames" piecu uzvaru sēriju izbraukumā, Monreālā apslāpējot "liesmas" ar 4:2 (1:2, 1:0, 2:0).

Viesi pirmajā periodā divreiz izvirzījās vadībā, taču mājinieki atbildēja ar diviem gūtiem vārtiem vairākumā un Džeika Evensa ripas metienu tukšos vārtos sešas sekundes pirms mača beigām.

Brendens Galahers un uzvaras vārtu autors Niks Suzuki sakrāja pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm tika Maikam Hofmanam un Taileram Tofoli.

Uzvarētāju rindās Džeiks Alens tika galā ar 24 "Flames" hokejistu metieniem.

Jau ziņots, ka ceturtdien Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers Pitsburgā guva vārtus, Pitsburgas "Penguins" svinot panākumu pār Floridas "Panthers" pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, 2:1).

Bļugers 14.minūtē atklāja mača rezultātu, no vārtu priekšas trāpot tukšā vārtu labajā augšējā stūrī.

Citā spēlē uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Sharks" izbraukumā ar 1:4 (1:1, 0:2, 0:1) piekāpās Vinipegas "Jets".

"Sharks" ar 15 punktiem 13 spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē, bet "Penguins" 14 punkti 12 spēlēs dod 11.vietu Austrumu konferencē.

Nākamo spēli sestdien piecu izbraukuma maču trešajā cīņā "Sharks" aizvadīs ar "Avalanche", bet Pitsburgas vienība viesos tiksies ar Otavas "Senators".

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi