Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Flames izcīna uzvaru desmit vārtu spēlē un atlaiž galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kalgari Flames ceturtdien desmit vārtu spēlē izcīnīja uzvaru un vēlāk atlaida galveno treneri Džefu Vordu.

"Flames" mājās ar 7:3 (4:1, 1:0, 2:2) sagrāva Otavas "Senators".

Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Dilions Dubs, bet tikpat rezultatīvas piespēles nopelnīja Metjū Tkačuks. Tikmēr Dereks Raiens, Šons Monehens un Brets Ričijs atzīmējās ar 1+1. Otavas komandā vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Džošs Noriss.

Lai gan "Flames" izcīnīja savu 11.uzvaru šosezon, komandas vadība pēc spēles lēma pārtraukt līgumsaistības ar līdzšinējo galveno treneri Vordu. Zināms, ka viņa vietu ieņems Derils Saters.

Citviet Kanādā Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Toronto "Maple Leafs". Džeiks Virtanens Vankūveras komandas uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem, bet otrā laukuma pusē izcēlās Pjērs Engvals.

Citā spēlē Čikāgas "Blackhawks" mājās ar 2:3 (0:0, 2:0, 0:2, 0:1) papildlaikā piekāpās Tampabejas "Lightning". Alekss Kilorns rezultatīvi piespēlēja un sekundi līdz papildlaika beigām izrāva "Lightning" komandai uzvaru. Čikāgas vienībā precīzi meta Raiens Kārpenters un Alekss Debrinkats.

"Lightning" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis iepriekšējās trīs spēles savus vārtus bija nosargājis neskartus.

Tikmēr Nešvilas "Predators" mājās ar 4:5 (0:2, 2:2, 2:1) zaudēja Floridas "Panthers".

Ārons Ekblads Floridas klubā guva divus vārtus un tikpat reizes arī rezultatīvi piespēlēja, Aleksandram Barkovam trīs piespēles, kamēr Džonatans Huberdo iemeta vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja. Nešvilas komandā Filips Fošberjs izcēlās ar 1+2, Viktoram Arvidsonam trīs rezultatīvas piespēles, kamēr Matīass Ekholms guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Karolīnas "Hurricanes" savā laukumā ar 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) uzvarēja Detroitas "Red Wings".

Džordans Stāls uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet 1+1 Karolīnas komandā nopelnīja Nino Nīderraiters, Andrejs Švečņikovs, Jaspers Fasts un Martins Nekass. Vēl divas rezultatīvas piespēles nopelnīja arī Dagijs Hamiltons un Vincents Tročeks. Detroitas komandā abus vārtus iemeta Filips Zadina.

Monreālā vietējā "Canadiens" ar 3:4 (0:2, 2:0, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Vinipegas "Jets". Pjērs Lūks Dubuā "Jets" komandai uzvaru atnesa papildlaika pēdējā minūtē, bet Pols Štjastnijs iepriekš guva divus vārtus. Ar 1+1 "Canadiens" komandā izcēlās Korijs Perijs, bet divas piespēles nopelnīja Džonatans Druāns.

Visbeidzot Ņūdžersijas "Devils" mājās ar 1:6 (1:0, 0:2, 0:4) zaudēja Ņujorkas "Rangers". 

Kriss Kraiders Ņujorkas komandā izcēlās ar "hat-trick", talantīgais Aleksis Lafrenjē un Pāvels Bučņevičs guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, kamēr divas piespēles nopelnīja Raiens Stroms. Vienīgos "Devils" vārtus pirmā perioda astotajā minūtē iemeta Džeks Hjūzs.

Trešajā periodā spēle traumas dēļ priekšlaicīgi beidzās "Rangers" vārtu vīram Igoram Šestjorkinam.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā NHL komanda Pitsburgas "Penguins" ceturtdien regulārā čempionāta spēlē piedzīvoja neveiksmi.

"Penguins" mājās ar 3:4 (3:1, 0:1, 0:2) piekāpās Filadelfijas "Flyers", pret kuru divas dienas iepriekš izcīnīta uzvara.

Bļugers šajā spēlē laukumā pavadīja 15 minūtes un 21 sekundi, no kurām 21 sekunde nospēlēta vairākumā, bet minūte un 56 sekundes mazākumā. Hokejists trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja trīs no septiņiem iemetieniem, reizi atņēma ripu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citviet Bufalo "Sabres" bez savainotā Zemga Girgensona ierindā viesos ar 2:5 (0:2, 1:1, 1:2) zaudēja Ņujorkas "Islanders", bet Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 3:2 (0:0, 1:0, 2:2) uzvarēja Dalasas "Stars", kas piedzīvoja jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

"Blue Jackets" treniņos atgriezies februāra beigās traumu guvušais Elvis Merzļikins, bet viņš ceturtdienas spēlei vēl nebija pieteikts.

Piektdien no Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām laukumā dosies vienīgi Rūdolfa Balcera Sanhosē "Sharks", kas tiksies ar Vegasas "Golden Knights".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi