Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Golden Knights konferences pusfināla ceturtajā spēlē piekāpjas Oilers; Toronto izglābjas

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien palika ārpus pieteikuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas mačā, bet viņa pārstāvētā Vegasas Golden Knights Rietumu konferences pusfināla ceturtajā spēlē viesos piekāpās Edmontonas Oilers vienībai. Tikmēr Toronto Maple Leafs vienība viesos ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Floridas Panthers komandu, panākot 1-3 sērijā un izglābjoties no sezonas beigām.

Edmontonas komanda savā laukumā bija pārāka ar 4:1 (3:0, 1:0, 0:1), sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 2-2.

Izšķirošo pārsvaru mājinieki ieguva jau pirmajā periodā, kad 3:0 panāca Niks Bjugstads, Evans Bušārs un Matīass Ekholms.

Otrā perioda 15.minūtē Raiens Ņūdžents-Hopkins panāca jau 4:0 "Oilers" labā, uz ko viesi spēja atbildēt vien ar Nikolā Ruā gūtajiem vārtiem mača 46.minūtē.

Sērijas līdz četrām uzvarām piektā spēle piektdien tiks aizvadīta Lasvegasā.

"Golden Knights" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 pieveica Vinipegas "Jets" vienību, bet "Oilers" ar 4-2 pārspēja Losandželosas "Kings".

Latvijas uzbrucējs Bļugers šosezon Stenlija kausa izcīņā laukumā vēl nav devies. Pēdējo reizi latvietis uz NHL ledus kāpa 13.aprīlī mačā ar Sietlas "Kraken".

Pagājušajā sezonā "Golden Knights" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet "Oilers" tika līdz Rietumu konferences finālam, kurā ar 0-4 atzina nākamās čempiones Kolorādo "Avalanche" pārākumu.

Spēlē starp Toronto un Floridas "Panthers" rezultāts tika atklāts 24.minūtē, kad skaitliskajā vairākumā vārtus guva "Maple Leafs" zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders. Trešā perioda 11.minūtē Mičels Mārners panāca jau 2:0, uz ko mājinieki spēja atbildēt vien ar Sema Reinharta gūtajiem vārtiem vairākumā mača 54.minūtē.

"Maple Leafs" vārtsargs Džozefs Vols šajā spēlē tika galā ar 24 no 25 mājinieku metieniem, kamēr pretējos vārtos Sergejs Bobrovskis atvairīja 23 no 25 ripām.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā "Panthers" ar 4-3 negaidīti pārspēja NHL regulārā čempionāta spēcīgāko komandu Bostonas "Bruins", kamēr "Maple Leafs" ar 4-2 pieveica pēdējo trīs gadu finālisti Tampabejas "Lightning".

Šī pāra uzvarētājs Austrumu konferences finālā tiksies ar Karolīnas "Hurricanes" vai Ņūdžersijas "Devils" hokejistiem. Šajā sērijā ar 3-1 vadībā ir "Hurricanes".

Pērn Stenlija kausu izcīnīja "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi