Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Hurricanes nepilnu trīs minūšu laikā nokārto uzvaru pret Avalanche

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Karolīnas Hurricanes ceturtdien pašā spēles galotnē nepilnu trīs minūšu laikā guva trīs vārtus, nokārtojot sev uzvaru.

"Hurricanes" viesos ar 3:1 (0:0, 0:0, 3:1) uzvarēja Kolorādo "Avalanche", kas komandai bija jau sestais panākums pēdējos septiņos dueļos.

Abas komandas pirmās 40 spēles minūtes aizvadīja bez gūtiem vārtiem, bet trešā perioda piektajā minūtē, skaitlisko vairākumu realizēja "Avalanche" kapteinis Gabriels Landeskogs. Viesi līdz pat mača 58.minūtes sākumam nespēja atbildēt ar to pašu, taču Andrejs Svečņikovs, Sebastians Aho un Džeikobs Sleivins mazāk nekā trīs minūšu laikā iemeta trīs vārtus, nokārtojot komandai uzvaru.

Citā spēlē Bostonas "Bruins" mājās ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:0, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja Ņujorkas "Islanders". Uzvaru nesošais soda metiens Metjū Barzala rēķinā, bet Džonijs Bojčaks atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Bostonas klubā pa vārtiem iemeta Anders Bjorks un Torijs Krugs.

Pie panākuma pēc pamatlaika beigām tika arī Dalasas "Stars", kas viesos ar 4:3 (1:2, 1:1, 1:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Tampabejas "Lightning". Vārtus un rezultatīvu piespēli "Stars" komandā iekrāja Tailers Segins un Aleksandrs Radulovs, bet Jonam Klinberjam divas piespēles. Ar 1+1 zaudētāju rindās izcēlās Mihails Sergačevs un Ondrejs Palāts.

Tikmēr Otavas "Senators" savā laukumā ar 5:4 (0:1, 3:0, 1:3, 1:0) uzvarēja Nešvilas "Predators". Otavas klubā trīs rezultatīvas piespēles Žanam Gabrielam Pažo, bet Antonī Duklēram vārti un rezultatīva piespēle. "Predators" vienībā pa divām piespēlēm iekrāja Mets Dušeins un Raiens Eliss.

Citviet Arizonas "Coyotes" mājās ar 5:8 (1:0, 1:4, 3:4) pārliecinoši zaudēja Minesotas "Wild". 

"Wild" komandā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ēriks Stāls, Markus Folinjo un Mets Cukarello, savukārt pa diviem rezultativitātes punktiem iekrāja Raiens Hārtmans (1+1), Breds Hants un Zeks Parizē (0+2).

Visbeidzot Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 5:4 (3:1, 0:2, 1:1, 1:0) uzvarēja Vegasas "Golden Knights". 

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Ēlias Petešons, bet Džeiks Virtanens un Broks Besers atzīmējās ar divām piespēlēm. Vegasas klubā 1+1 iekrāja Railijs Smits, Marks Stouns un Džonatans Maršeso, bet Viljamss Karlsons atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, ka no desmit aizvadītajām ceturtdienas NHL spēlēm, tikai četras noslēdzās pamatlaikā.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejists Zemgus Girgensons ceturtdien NHL spēlē laukumā bija teju 18 minūtes, kas ir uzbrucēja otrs lielākais spēles laiks šosezon, taču tas neglāba viņa pārstāvēto komandu Bufalo "Sabres" no pārliecinoša zaudējuma, tikmēr Elvis Merzļikins palika Kolumbusas "Blue Jackets" rezervē.

"Sabres" viesos ar 1:6 (0:3, 0:3, 1:0) zaudēja Filadelfijas "Flyers", neveiksmi ciešot jau trešo maču pēc kārtas.

Girgensons laukumā bija 17 minūtes un 59 sekundes, no kurām trīs ar pusi nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs arī reizi pielietoja spēka paņēmienu, vienreiz bloķēja pretinieka mesto ripu un uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt "Blue Jackets" mājās ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja "Kings".

Šo maču no rezervistu soliņa noraudzījās Merzļikins, bet viņa konkurents Jonas Korpisalo noķēra 23 no 25 pretinieku mestajām ripām, kopumā atvairot 92% raidījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi